Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Va băga bani Marian Iancu la Petrolul? Cum a răspuns omul de afaceri

EXCLUSIV | Va băga bani Marian Iancu la Petrolul? Cum a răspuns omul de afaceri

Petrolul

Comentarii

Marian Iancu a vorbit despre varianta în care ar urma să investească la Petrolul Ploieşti.

Dragoş Măchiţescu, consilier local la Ploieşti, a afirmat pentru ProSport că Marian Iancu ar urma să investească, la Petrolul Ploieşti, în cadrul unor schimbări radicale care ar urma să aibă loc la echipă.

Marian Iancu a fost sunat de Orange Sport şi întrebat despre situaţia în care ar urma să investească la echipa de pe ”Ilie Oană”.

Ce spune Marian Iancu despre o eventuală investiţie la Petrolul

În ultima perioadă, Marian Iancu a lăsat de mai multe ori de înţeles că ar lua în calcul să revină în fotbal, dar a subliniat că şi-ar dori doar ca acţionar minoritar.

Numele fostului patron al lui Poli Timişoara a fost adus în discuţie la mai multe cluburi în Liga 1, iar ultimul din această serie este Petrolul.

Dragoş Măchiţescu, consilier local la Ploieşti, susţine că Marian Iancu ar urma să investească la Petrolul, însă nu singur, ci alături de Mihai Rotaru - actualul patron al Universităţii Craiova.

”Văd acelaşi scenariu ca în 2011, atunci când Walter a fost anunţat că va veni din vară la Petrolul.

În prezent, Rotaru va sta „pe dreapta” până în vară, ca şi în cazul Walter. Prima infuzie de capital, cea necesară pentru licenţiere, aşa se discută în prezent, va veni din partea lui Marian Iancu”, a spus Dragoş Măchiţescu.

Contactat de Orange Sport, Marian Iancu a negat categoric că ar vrea să-şi investească banii la Petrolul Ploieşti:

”E o bazaconie, nu ştiu de unde apar lucrurile astea, nu cunosc pe nimeni la Petrolul, nu am niciun interes să investesc acolo. Este o informaţie falsă”, a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Discuţia despre implicarea lui Mihai Rotaru la Petrolul au apărut după ce Marian Copilu a preluat echipa de pe ”Ilie Oană”.

Fost conducător la Universitatea Craiova, acesta l-ar fi convins pe Mihai Rotaru să investească la Petrolul, în contextul în care omul de afaceri a dat de înţeles că ar vrea să se retragă de la echipa din Bănie.

Mai are Marian Iancu bani să investească în fotbal?

Într-o declaraţie pentru Orange Sport, Dumitru Dragomir - bun prieten cu Marian Iancu - a afirmat că acesta n-ar mai avea suficienţi bani pentru a reveni în fotbalul românesc.

În schimb, Dumitru Dragomir l-ar vedea un foarte bun conducător la o echipă din România:

”Tot am fost întrebat de Marian Iancu... Eu nu cred că mai are atât de mulţi bani ca să mai intre în fotbal, însă vorbim despre un tip care are o minte excepţională şi care se poate implica oricând la orice echipă”, a spus Dumitru Dragomir la Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare