Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Maurizio Sarri, filmat în timp ce fuma la antrenamentul lui Lazio. Ipostaza uluitoare în care a apărut antrenorul italian în mijlocul jucătorilor săi

VIDEO | Maurizio Sarri, filmat în timp ce fuma la antrenamentul lui Lazio. Ipostaza uluitoare în care a apărut antrenorul italian în mijlocul jucătorilor săi
Comentarii

Maurizio Sarri (64 de ani) a fost filmat în timp ce fuma la o şedinţă de antrenament a celor de la Lazio.

VIDEO | Maurizio Sarri, filmat în timp ce fuma. Ipostaza uluitoare în care a apărut antrenorul italian în mijlocul jucătorilor săi

Antrenorul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, a fost surprins fumând în timpul unui antrenament, în mijlocul jucătorilor săi, înaintea meciului cu AZ Alkmaar, din optimile Conference League.

Potrivit lefigaro.fr, faptul că a fumat în timpul antrenamentului este surprinzător, deoarece Sarri obişnuieşte să nu apară cu ţigara în mână în prezenţa jucătorilor săi.

Lazio, fosta adversară a lui CFR Cluj, o va întâlni pe AZ Alkmaar, în prima manşă din optimile Conference League astăzi, de la ora 19:45. Returul va avea loc peste o săptămână.

Maurizio Sarri a preluat-o pe Lazio în vara anului 2021. În carieră, le-a mai pregătit pe Juventus, Chelsea, Napoli, Empoli, Sorrento, Alessandri, Grosetto, Perugia, Hellas Verona, Avellino, Arezzo, Pescara şi Sangiovannese.

Tehnicianul în vârstă de 64 de ani este unul dintre cei mai apreciaţi din Italia. În carieră a câştigat doar două trofee: Europa League, cu Chelsea (2019), şi Serie A, cu Juventus (2020).

 

Afla mai multe despre: maurizio sarrilazio 

viewscnt
Articole similare