Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a anunţat Comisia de Recurs a FRF în cazul Sepsi - U Craiova 1948! Prima reacţie după şedinţa de la LPF

Ce a anunţat Comisia de Recurs a FRF în cazul Sepsi - U Craiova 1948! Prima reacţie după şedinţa de la LPF
Comentarii

Comisia de Recurs FRF a judecat, la sediul LPF, "cazul Sfântu Gheorghe", de pe urma căruia Sepsi aştepta victoria la masa verde, în timp ce U Craiova 1948 a dorit rejucarea. Cazul a fost amânat, din nou, iar o nouă rundă de discuţii e programată joi.

Ultimele informaţii dinspre Comisia de Recurs a FRF despre Sepsi - U Craiova 1948

UPDATE | Se menţine suspansul după şedinţa de marţi de la LPF. Noul termen pentru un verdict a fost fixat joi. 

"Se va lua o decizie pentru binele sportului, joi. Decizia nu se poate da mai devreme", a spus judecătorul român de la TAS, specializat pe cazuri de rasism şi xenofobie, Cristian Jura, la ieşirea din sediul LPF. 

Noul răspuns al comisiei FRF a venit la o zi de la un meci care s-ar fi putut dovedi crucial pentru configuraţia play-off-ului Superligii. 

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga. Astfel, covăsnenii s-au dus la două puncte în faţa lui U Craiova 1948, cu o etapă rămasă din sezonul regulat. 

Au fost săptămâni agitate pentru Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948

În ultimele săptămâni, Sepsi şi U Craiova 1948 s-au judecat pentru trei puncte importante pierdute la masa verde, iniţial, de olteni, după incidentele de la Sfântu Gheorghe, din meciul direct. 

În ultimele zile, Adrian Mititelu a devenit din ce în ce mai încrezător, întrucât miza pe regulamentul FRF, unde a descoperit că meciul nu poate fi abandonat pentru xenofobie, aşa cum s-a întâmplat, ci pentru rasism. În cazul înfrângerii, Adrian Mititelu a anunţat că va lua o decizie care va ”rămâne 500 de ani în istorie”.

La prima apariţie în faţa Comisie de Recurs, pe 2 martie, cei care au judecat cazul au decis amânarea deciziei pentru săptămâna aceasta, pe 7 martie, iar ambele tabere au depus noi probe la dosar. 

În urmă cu cinci zile, au fost noi cereri la dosar printr-o casă de avocatură în "cazul Sfântu Gheorghe": rejucare, înfrângere la masa verde pentru Sepsi sau 0-3 pentru ambele echipe. 

De cealaltă parte, Sepsi a mizat pe victoria la masa verde acordată iniţial, aspect care l-a dezamăgit pe Adrian Mititelu, mai ales după ce a auzit declaraţiile lui Laszlo Dioszegi. 

  • După prima decizie a FRF, Sepsi a primit o amendă de 25.000 de lei.
  • U Craiova 1948, care a pierdut la masa verde iniţial, a luat o amendă mai mică, de 22.500 de lei.
  • De asemenea, echipa lui Adrian Mititelu nu va avea galerie în următoarele şase deplasări. 

Afla mai multe despre: comisia de recurs sepsi u craiova 1948sepsiu craiova 1948adrian mititelulaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare