Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christophe Galtier, pregătit de duelul Bayern - PSG, din Champions League. Cât de importantă va fi absenţa lui Neymar: ”Este un handicap pentru echipă”

Christophe Galtier, pregătit de duelul Bayern - PSG, din Champions League. Cât de importantă va fi absenţa lui Neymar: ”Este un handicap pentru echipă”
Comentarii

Christophe Galtier (56 de ani) a prefaţat returul de cinci stele dintre PSG şi Bayern, din Germania. Antrenorul campioanei Franţei a vorbit, printre altele, despre cum va aborda partida din Bavaria, despre Neymar şi situaţia jucătorilor accidentaţi în ultima vreme.

Christophe Galtier, pregătit de duelul Bayern - PSG, din Champions League

Într-o conferinţă de presă susţinută înaintea duelului dintre Bayern Munchen şi PSG, antrenorul formaţiei franceze, Christophe Galtier, a explicat ce aşteptări are de la meciul în cauză.

”Încercăm să jucăm mai bine decât am făcut-o în prima manşă, cu un alt plan de joc şi prezenţa lui Kylian. Ne vom asigura că avem mingea mai sus în teren şi, dacă este posibil, să recuperăm mingea cât mai devreme, în tabăra adversă.

Toate meciurile sunt importante, suntem într-o competiţie dificilă, vrem să fim câştigători. Jucăm toate meciurile pentru a câştiga. Champions League este un obiectiv înalt, este o dorinţă de a merge cât mai departe.

În afară de rezultat, trebuie să avem un comportament mai agresiv, mai cuceritor. Dacă suntem în această stare de spirit, avem ocazia să ne calificăm”, a declarat antrenorul lui PSG.

În legătură cu situaţia din jurul lui Neymar, jucător care nu va mai juca în acest sezon din cauza unei accidentări grave, Galtier a precizat:

”Aud dezbaterea în jurul lui Neymar. Este un handicap pentru echipă, 17 goluri şi 11 pase decisive în acest sezon. Este accidentat grav.

A fost întotdeauna un profesionist de când sunt eu la club. A avut o perioadă grea după Cupa Mondială. A-l avea pe Neymar ar fi fost mai bine din punct de vedere al atacului”, a adăugat tehnicianul francez.

Cu privire la situaţia fizică a lui Marquinhos, Nordi Mukiele şi Achraf Hakimi, Christophe Galtier a subliniat următoarele lucruri.

”Nordi e mai bine. A călcat pe tendonul care era puţin deschis, se va antrena normal, ca Achraf Hakimi. Voi lua decizia după sesiune, la fel şi pentru Marquinhos. Vom face bilanţul la finalul sesiunii, toţi cei trei jucători sunt competitivi”, a concluzionat antrenorul în vârstă de 56 de ani.

Marele meci dintre Bayern şi PSG, din returul optimilor de finală din Champions League, are loc miercuri, 8 martie, de la ora 22:00 şi va fi pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Duelul pleacă de la 1-0 în favoarea nemţilor.

Afla mai multe despre: psgbayern munchenchampions league 

viewscnt
Articole similare