adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hakimi revine în lotul lui PSG. Fundaşul marocan, prima apariţie după ce a fost acuzat de viol

Hakimi revine în lotul lui PSG. Fundaşul marocan, prima apariţie după ce a fost acuzat de viol

PSG

Comentarii

Fundaşul marocan Achraf Hakimi, trimis în judecată pentru viol şi recuperat acum după o accidentare la o coapsă, a revenit în lotul echipei Paris Saint-Germain pentru meciul din deplasarea cu Bayern Munchen, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Hakimi face parte din cei 22 de jucători convocaţi pentru deplasarea din Bavaria, alături de mijlocaşul portughez Renato Sanches.

PSG, învinsă cu 1-0 în partida tur, nu va putea conta în acest meci pe fundaşul Kimpembe şi nici pe atacantul brazilian Neymar, accidentaţi şi anunţaţi indisponibili de mai mult timp.

Hakimi, în vârstă de 24 de ani, a fost audiat, săptămâna trecută, de anchetatorii de la Siguranţa Teritorială din departamentul Hauts-de-Seine, apoi trimis în judecată de către un judecător de instrucţie şi plasat sub control judiciar.

O femeie de 24 ani a susţinut că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului.

Conform unor surse ale poliţiei, femeia s-a prezentat la un comisariat de poliţie pentru a denunţa violul lui Achraf Hakimi, pe care l-a cunoscut în ianuarie pe Instagram. Ea a fost invitată de internaţionalul marocan la el acasă şi a ajuns acolo cu o maşină comandată de Hakimi.

În locuinţa sa, Hakimi a îmbrăţişat-o şi a pipăit-o fără consimţământul ei, înainte de a o viola. Victima susţine că s-a apărat, lovindu-l cu piciorul. O prietenă, contactată prin SMS, a venit apoi s-o recupereze.

Fundaşul african joacă la PSG din 2021, după un transfer de la Inter Milano.

viewscnt
Articole similare