Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul prompt al lui Mihai Stoica pentru FRF, după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi - U Craiova 1948. Ce concluzie a tras oficialul FCSB

Mesajul prompt al lui Mihai Stoica pentru FRF, după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi - U Craiova 1948. Ce concluzie a tras oficialul FCSB

FC U Craiova

Comentarii

Mihai Stoica a reacţionat după decizia luată de Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal în cazul meciului dintre Sepsi şi U Craiova 1948.

Partida dintre Sepsi şi U Craiova 1948, programată pe 29 ianuarie, în etapa a 23-a a Superligii, a fost întreruptă definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor formaţiei oltene.

În cele din urmă, după mai multe evenimente în acest caz, Comisia de Recurs a FRF a decis ca respectivul meci dintre Sepsi şi U Craiova 1948 se va rejuca pe teren, din secunda 0, de la scorul de 0-0. 

Prin acest verdict final, cel al rejucării partidei, Comisia de Recurs a ”corectat” ce Comisia de Disciplină ce a hotărât iniţial, respectiv ca formaţia covăsneană să fi câştigat la ”masa verde”.

Mihai Stoica: ”Cel mai mare pas spre normalitate”

Finanţatorul clubului din Bănie, Adrian Mititelu, a fost încântat la auzul veştii, pe care o aştepta de multă vreme.

De asemenea, şi managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a salutat decizia finală luată de Comisia de Recurs a FRF.

”Rejucarea meciului Sepsi – Craiova, un mare pas spre normalitate. Cel mai mare făcut de actuala FRF prin Comisia de Recurs!”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Cum arată TOP 7 din Superligă, după această decizie:

  • 1. Farul 61 puncte.
  • 2. CFR Cluj - 60 
  • 3. FCSB - 54
  • 4. Rapid - 52
  • 5. Universitatea Craiova - 51
  • 6. U Craiova 1948 - 40
  • 7. Sepsi - 39

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare