Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Achim a pariat pe înfrângerea Voluntariului, a marcat, dar a pierdut banii la ultima fază: ”Sunt blestemat!”

Fabulos! Achim a pariat pe înfrângerea Voluntariului, a marcat, dar a pierdut banii la ultima fază: ”Sunt blestemat!”

Fotbal

Comentarii

Ies tot mai multe informaţii la suprafaţă legate de Cosmin Achim (26 de ani), fotbalistul-parior din Superligă.

Cosmin Achim a pariat pe înfrângerea echipei sale, FC Voluntari

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, Cosmin Achim a pariat pe înfrângerea formaţiei pentru care activa, FC Voluntari, într-un meci cu Academica Clinceni, în Superligă. 

Se întâmpla pe 4 decembrie 2020, în sezonul 2020/2021 al Superligii. Academica Clinceni era favorită clară în partida cu FC Voluntari, care avea 14 jucători bolnavi cu COVID-19, dar şi antrenorul, pe Mihai Teja, internat în spital.

Se pare că Achim i-ar fi cerut iubitei sale de atunci, Daniela Tatara, 2.400 de euro pentru a fi pariaţi pe victoria celor de la Academica Clinceni. Acesta nu a dorit să-i parieze în România, aşa că şi-a rugat iubita să-i plaseze în două case de pariuri din Franţa.

Culmea, Cosmin Achim a fost căpitanul celor de la FC Voluntari în acel meci. Chiar a şi marcat un gol, din lovitură de la 11 metri, în minutul 33, iar după meci declara: 

Ţinând cont de situaţie, cu atâţia colegi infectaţi, e un punct important. Am bătut eu penalty ca să dedic golul bunicului meu, care a decedat recent”.

Aşadar, Cosmin Achim pariase pe înfrângerea echipei sale, dar marcase un gol pentru ilfoveni, în memoria bunicului!

În minutul 90, Raul Rusescu se distrează cu apărarea adversă, care parcă aştepta să se marcheze iar, iar scorul devine 3-2 pentru Clinceni, iar Achim îşi număra în gândul profitul.

Ion Gheorghe i-a scos banii din buzunar lui Cosmin Achim

Numai că vine minutul 90+3, Ion Gheorghe, pe atunci doar un puşti, se încăpăţânează, driblează doi adversari, mingea este deviată şi intră în poartă: scor final 3-3! Adio bilet câştigător pentru Achim.

Doamne. Incredibil. Sunt blestemat. Până în minutul 94 eram omul meciului”, îi scria Cosmin Achim iubitei sale, a doua, după meci.

Daniela, cea care îi împrumutase banii, era disperată: ”Acum la salariu îmi dai bani ca să îi pun în card că nu ştiu ce îţi fac. Îmi vine să plâng”, conform sursei citate.

VIDEO: Rezumat Voluntari - Clinceni 3-3

Afla mai multe despre: achimpariurivoluntariclinceni 

viewscnt
Articole similare