Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotografia prin care Cosmin Achim îşi implora iubita să-l ierte şi să-i trimită bani: ”Tremur tot”/ ”Plâng ca un prost”

Fotografia prin care Cosmin Achim îşi implora iubita să-l ierte şi să-i trimită bani: ”Tremur tot”/ ”Plâng ca un prost”

Special

Comentarii

Fotbalistul Cosmin Achim (27 de ani) este cercetat, în acest moment, de Comisia de Integritate a FRF pentru implicarea în jocurile de noroc.

O serie de mailuri privind implicarea sa în lumea pariurilor au fost trimise către Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă, iar o investigaţie a fost demarată de urgenţă. Fotbalistul ar putea fi suspendat chiar şi doi ani.

Fosta prietenă a lui Achim neagă orice implicare

Chiar dacă iniţial s-a spus că acele mailuri compromiţătoare pentru Achim au fost trimise de fosta sa iubită, Daniela, aceasta neagă orice implicare.

În schimb, a recunoscut că avea cunoştinţă despre problemele pe care fotbalistul le avea cu jocurile de noroc, acesta fiind şi motivul pentru care cei doi s-au despărţit.

Daniela şi Cosmin au format un cuplu timp de patru ani, până în septembrie 2022. Femeia l-a împrumutat pe fotbalist cu sume importante de bani de-a lungul timpului, deoarece bărbatul găsea întotdeauna scenarii prin care să o înduioşeze.

Într-una dintre situaţii, fotbalistul i-a transmis că a intrat în banii strânşi de club pentru achitarea salariilor unor angajaţi şi că trebuie neapărat să-i dea, altfel va avea probleme la club. De asemenea, acesta recunoştea că are probleme şi cu un clan interlop din Bucureşti şi se teme pentru viaţa lui.

Ştii că azi am strâns banii la stadion. 81 de milioane şi 40 de lei. Trebuia să-i dau lui Văncică 105 milioane. Eu mâine dimineaţă n-am banii să-i duc la teren. M-a sunat şi mă ameninţă, că mâine vine la stadion la ora 10. Şi m-au sunat şi doi. După două numere. Că mâine la ora 10 sunt la mine la teren. Tremur tot.

Acum dacă-mi dai block… De frică am făcut asta. Mâine banii pentru aia. M-am tot gândit să iau cu dobândă. Am zis că o fac mai rău. Vorbeşte cu mine te rog.

Spune ceva că plâng aici şi simt că te-am pierdut. Da, plâng ca un prost. Poftim, nu mă pot opri din plâns. Asta a pus capac. Mâine sunt dat afară. Te-am făcut şi pe tine să plângi”, i-ar fi transmis Achim iubitei sale într-un mesaj privat.

Imediat după acest mesaj, Cosmin Achim i-ar fi trimis Danielei şi o fotografie în care îşi plângea amarul şi disperarea, iar femeia s-a lăsat convinsă că mai merită o şansă.

A trebuit să îl ajut, pentru că altfel ar fi fost un scandal imens la club, dacă nu ar fi dat banii. Eu am înţeles de la cineva că totul a fost doar o invenţie, el a pus la cazinou tot ce i-am dat eu.

În urma acestei imagini, au fost nişte lupte enorme cu el. Am fost foarte dezamăgită, el de aceea voia să discut cu el, să nu ne despărţim. Ştia că el e de vină. El promitea că se va opri, că va face ceva bun cu viaţa lui.

Bineînţeles că m-a impresionat imaginea. Eu ştiam că el era într-o situaţie dificilă, dacă nu l-aş fi ajutat, ar fi ajuns în situaţia de azi”, a declarat Daniela Tatara, conform gsp.ro

Datorie de 50.000 de euro

Cosmin Achim ar fi avut să-i returneze femeii, om de afaceri în Franţa, aproximativ 50.000 de euro, şi îşi luase angajamentul să-i trimită în fiecare lună câte 2.000 de euro, până la achitarea datoriei. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Chiar dacă fotografia şi multe amănunte din viaţa lor privată au ieşit la suprafaţă, femeia afirmă cu nu ea a trimis mail-urile către FRF şi LPF.

Nu am făcut nimic, nu există mail dat de mine către cineva. Nu sunt date de mine”, a completat Daniela Tatara.

Afla mai multe despre: achimvoluntaridaniela 

viewscnt
Articole similare