Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul lui Cosmin Achim. Ce a spus preşedintele FRF despre fotbalistul acuzat că ar fi pariat pe meciurile din Superligă

Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul lui Cosmin Achim. Ce a spus preşedintele FRF despre fotbalistul acuzat că ar fi pariat pe meciurile din Superligăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Achim, legitimat până de curând la Petrolul Ploieşti, este anchetat de Departamentul de Integritate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, privind implicarea sa în pariuri.

Preşdintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situaţia fostului jucător al Petrolului.

"Nu vă pot spune câţi jucători din Liga I sunt anchetaţi în acest moment. În momentul de faţă vorbim doar de cazul Achim. Alte cazuri pe care le monitorizăm sunt în analiza Departamentului de Integritate.

Dar acest lucru nu înseamnă mai multe cazuri pe care ne canalizăm astăzi faţă de anul trecut. Este un efort constant al acestui departament, uneori este posibil să ai şi alerte false. Obiectivul nostru este să mergem să ne documentăm şi să vedem dacă se probează sau nu. Nu înseamnă că dacă s-a deschis o anchetă, neapărat cineva trebuie să fie vinovat.

Nu vă pot spune când se va soluţiona cazul Achim, pentru că nu sunt parte în acest proces de audieri. După aceste proceduri intrăm practic pe rolul comisiilor jurisdicţionale" , declarat Răzvan Burleanu.

În vârstă de 27 de ani, Achim a evoluat în cariera sa la echipele FC Voluntari, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: achim 

viewscnt
Articole similare