Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce decizie majoră urmează să ia Ionuţ Radu: ”La sfârşitul acestui an o să fac cerere”. Dezvăluirile portarului român

Ce decizie majoră urmează să ia Ionuţ Radu: ”La sfârşitul acestui an o să fac cerere”. Dezvăluirile portarului român

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a acordat un interviu în presa din Italia şi a abordat mai multe subiecte ce au avut loc sau urmează să se întâmple în cariera sa, de la perioada dificilă avută la Cremonese până la ce doreşte să facă la finalul anului 2023.

Ionuţ Radu a avut până acum un sezon 2022-2023 complicat.

La început, a fost împrumutat de Inter Milano la Cremonese, nou-promovată în Serie A, dar nu a avut o şedere de lungă durată.

Acesta s-a întors la clubul din Milano după numai şase luni şi zece meciuri jucate.

Dar Inter l-a cedat şi pentru a doua jumătate a stagiunii, de această dată în afara Italiei, la Auxerre, formaţie din Ligue 1.

Iar situaţia portarului român s-a îmbunătăţit de când a ajuns în fotbalul francez, dar a rămas în continuare ataşat de campionatul italian.

Ce decizie majoră urmează să ia Ionuţ Radu: ”La sfârşitul acestui an o să fac cerere”. Dezvăluirile portarului român

Într-un interviu acordat presei din ţara sa ”adoptivă”, Ionuţ Radu a vorbit despre perioada sa de la Cremonese şi transferul în Ligue 1.

De asemenea, făcut referiri şi despre eroarea deja celebră de la meciul cu Bologna, din sezonul trecut, dar a afirmat şi că intenţionează să îşi ia cetăţenia italiană la sfârşitul anului.

"Experienţa la Cremona a fost prea scurtă. Carnesecchi are viitor şi îi doresc noroc, nu pot să am nimic cu el, dar eu am nevoie să joc. La 25 de ani, trebuie să înţeleg unde pot să ajung.

Am curaj, nu mi-am pierdut încrederea niciodată, însă, fără îndoială, îmi face bine să simt un pic de entuziasm în jurul meu. 

Eroarea de la Bologna este un capitol închis, s-a vorbit atât de mult, doar că eu cred că un titlu nu se pierde pentru o greşeală dintr-o singură partidă. Ceea ce e frumos la un portar stă în capacitatea de a-ţi asuma riscuri. Şi eu am curajul s-o fac. 

Mai am doi ani de contract cu Inter şi inima mea va rămâne nerazzurra. Am ajuns la 15 ani acolo şi sunt legat sufleteşte. 

La sfârşitul acestui an o să fac cerere pentru a obţine cetăţenia italiană. Mă simt legat de Italia şi ţin legătura cu unii dintre foştii mei colegi, cel mai mult cu Calhanoglu şi Dumfries", a declarat Radu, pentru gazzetta.it.

La Auxerre, Ionuţ Radu a bifat şapte prezenţe şi a încasat opt goluri, având evoluţii de cele mai multe ori apreciate.

În vârstă de 25 de ani, Radu a adunat două prezenţe în prima reprezentativă a României.

Afla mai multe despre: ionut raduserie ainter 

viewscnt
Articole similare