Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Radu, înger, dar mai mult demon la Auxerre, în victoria dramatică cu Lyon. Românul a scăpat mingea în poartă la golul primit

VIDEO | Ionuţ Radu, înger, dar mai mult demon la Auxerre, în victoria dramatică cu Lyon. Românul a scăpat mingea în poartă la golul primit

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a bifat în sfârşit prima victorie în Franţa. Auxerre a învins-o pe Lyon după ce a fost condusă. Din octombrie nu mai câştigase echipa unde este legitimat românul un meci în Ligue 1.

VIDEO | Ionuţ Radu, înger, dar mai mult demon la Auxerre, în victoria dramatică cu Lyon

Auxerre şi Olypmique Lyon s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 24 din campionatul Franţei.

Oaspeţii au deschis scorul, prin Dembele, care a profitat de o gravă eroare a lui Ionuţ Radu.

Titular, implicit şi integralist în acest meci, portarul român a fost înger şi demon la Auxerre în victoria cu Lyon. 

Acesta a greşit la golul oaspeţilor. Lovitura de cap a lui Dembele a fost scăpată în poartă de Radu.

Norocul său a fost însă că, de această dată, a fost salvat uluitor de coechipieri, astfel că greşeala lui nu a mai contat, în cele din urmă, la rezultatul final. Deşi condusă la pauză cu 0-1, Auxerre a reuşit să revină incredibil în meci. 

A marcat două goluri într-un interval de doar două minute, prin Gaetan Perrin, din penalty (51), şi Jubal (53).

Românul s-a evidenţiat şi el cu o intervenţie reuşită. A scos superb lovitura de cap a lui Diomande

Nu s-a mai întâmplat nimic pe tabelă până la ultimul fluier al arbitrului, astfel că Auxerre, care nu mai câştigase de 10 etape, s-a impus, dramatic, cu scorul de 2-1, în faţa lui Lyon.

În urma acestei victorii nesperate, după 24 de etape, Auxerre rămâne tot pe locul 19, cu o zestre de 18 puncte, la egalitate cu echipele de deasupra ei, dar are un golaveraj mai slab şi mai multe meciuri disputate decât acestea.

De partea cealaltă, Lyon se zbate în continuare la mijlocul clasamentului, aflându-se pe locul 9, cu 35 de puncte acumulate.

Ionuţ Radu are cinci meciuri jucate la Auxerre, în care a primit goluri. Într-o singură partidă a scăpat cu poarta intactă, cu Stade Reims (0-0).

Afla mai multe despre: ionut raduligue 1 

viewscnt
Articole similare