Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, încurajat după debutul cu ghinion în Ligue 1: ”O poate salva pe Auxerre”

Ionuţ Radu, încurajat după debutul cu ghinion în Ligue 1: ”O poate salva pe Auxerre”
Comentarii

Ionuţ Radu (25 de ani) a semnat cu Auxerre, ocupanta locului 19 în campionatul Franţei.

Ionuţ Radu, încurajat după debutul cu ghinion în Ligue 1: ”O poate salva pe Auxerre”

După două sezoane în care a ”încălzit banca” lui Inter Milano, Ionuţ Radu a fost lăsat de italieni să plece de pe San Siro.

Ionuţ Radu a semnat cu Auxerre, ocupanta locului 19 în campionatul Franţei.

Radu a fost titularizat în ambele meciuri jucate de Auxerre de la venirea sa, dar nu a reuşit să facă mare lucru pentru echipă, care a încasat cinci goluri. 

  • Auxerre ocupă penultimul loc în Ligue 1 şi are doar 13 puncte acumulate în 21 de meciuri jucate.

În ciuda acestui aspect, Crescenzo Cecere, unul dintre agenţii lui Radu, este optimist.

"Avea deja mai multe oferte din Franta încă din vară. Cremonese hotărâse să parieze pe el, apoi, după sosirea lui Carnesecchi, lucrurile s-a schimbat şi aşa l-am sfătuit să plece în străinătate. Băiatul este foarte fericit şi speră că o poate salva pe Auxerre", a spus impresarul, potrivit Internews.

  • 10 apariţii a însumat Radu în tricoul lui Cremonese, însă nicio victorie
  • 21 de goluri a încasat românul între buturile ultimei clasate din Serie A

De sezonul viitor, Ligue 1 va mai avea doar 18 echipe, astfel că, în actuala stagiune, în loc să retrogradeze două echipe, iar una să ajungă la baraj, vor retrograda patru formaţii direct.

Panduru şi MM au comentat transferul lui Radu

”Cumva e traseul lui Tătăruşanu, doar că el pleca de la Fiorentina la Nantes. Dar diferenţa e că Tătăruşanu apăra atunci la Fiorentina, meci de meci, avea 35 de meciuri apărate! Radu face 26 de ani.... Noi l-am ţinut mereu că e mic. Dar se strâng anii.

Doar că a avut un salariu foarte mare şi din punctul ăsta de vedere a stat liniştit. Acum cred că pierde la bani şi e de apreciat. Sper să joace, are calităţi. Jucând foarte rar... a cam gafat. Şi gafele rămân după un portar, zornăie aşa tare”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”Gafele? Mi se pare că au venit de la el, că a vrut să arate că poate mai mult. Dacă nu înţelege că trebuie să facă exact cum trebuie lucrurile, mai simple, nu să vrea să pară altceva... atunci poate că va face treabă bună!”, a completat Basarab Panduru. 

”Cumva a urmat traseul lui Tătăruşanu”. MM Stoica a ”pus lupa” pe transferul lui Ionuţ Radu în Franţa. Pune presiune pe portarul român: ”Face 26 de ani... Se strâng anii” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ionut radu 

viewscnt
Articole similare