Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eliminare ruşinoasă din Cupa Franţei. Ionuţ Radu a privit neputincios de pe banca de rezerve eşecul lui Auxerre în faţa unei echipe dintr-un eşalon inferior

Eliminare ruşinoasă din Cupa Franţei. Ionuţ Radu a privit neputincios de pe banca de rezerve eşecul lui Auxerre în faţa unei echipe dintr-un eşalon inferior

Stranieri

Comentarii

Incredibil! Auxerre, cu Ionuţ Radu doar pe banca de rezerve, a fost eliminată din Cupa Franţei de una dintre cele mai slabe echipe din liga a doua franceză.

Eliminare ruşinoasă din Cupa Franţei. Ionuţ Radu nu a putut evita eşecul lui Auxerre în faţa unei echipe dintr-un eşalon inferior

Auxerre a pierdut, pe teren propriu, disputa cu Rodez, scor 2-3, în optimile de finală ale Cupei Franţei.

Oaspeţii au deschis scorul prin Mendes, în minutul 3. Gazdele au egalat în al doilea minut de prelungire al primei reprize.

Dar oaspeţii au avut din nou avantaj pe tabelă, de data aceasta chiar de două goluri, după reuşitele semnate de Corredod (68) şi Park Jung-Bin (76), din penalty.

Auxerre nu a mai avut ce face decât să reducă din handicap în minutul 90+1, prin Jubal.

În cele din urmă, scorul final s-a consemnat 2-3, astfel că gruparea din Ligue 1 a fost eliminată în optimile Cupei Franţei de Rodez, ocupanta locului 19 din 20 în Ligue 2.

Ionuţ Radu a urmărit de pe bancă eşecul echipei la care a ajuns în această iarnă. Titular în poarta formaţiei din departamentului Yonne a fost francezul Donovan Leon.

În Ligue 1, Auxerre este penultima clasată, cu doar 14 puncte acumulate în 22 de partide. Primul loc deasupra liniei roşii are 19 puncte şi este ocupat de Troyes.

Afla mai multe despre: ionut raducupa frantei 

viewscnt
Articole similare