Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Ciprian Tătăruşanu. Revenirea lui Maignan se amână

Veşti bune pentru Ciprian Tătăruşanu. Revenirea lui Maignan se amână

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a fost titular în ultimele patru luni la AC Milan, după ce titularul Mike Maignan s-a accidentat.

Veşti bune pentru Ciprian Tătăruşanu. Revenirea lui Maignan se amână 

Ciprian Tătăruşanu va mai rămâne în poarta lui AC Milan, având în vedere că recuperarea lui Mike Maignan s-a mai amânat. 

Italienii au scris că portarul revine pe 8 martie, la returul cu Spurs, de la Londra. Asta înseamnă că, Ciprian Tătăruşanu va mai evolua în minimum cinci partide ale rossonerilor: cu Torino, Monza, Atalanta şi Fiorentina, în campionat, plus duelul cu Tottenham pe San Siro.

6 colegi împotriva lui Ciprian Tătăruşanu! Gestul care i-a dat de gol în derby-ul Inter - Milan

AC Milan nu a existat în prima repriză din Derby della Madonnina. Tătăruşanu a avut două intervenţii excelente, mai întâi în faţa lui Lautaro Martinez şi apoi la cornerul lui Dimarco.

Tabela s-a închis cu victoria 1 la 0 pentru Inter, într-un meci în care ”diavolii” nu au tras nici măcar un şut pe poartă. 

În ciuda faptului că Tătăruşanu a avut o evoluţie bună, colegii săi l-au criticat dur pe finalul partidei fiind nemulţumiţi de o ieşire din poartă la o acţiune nerazzurra. Saelemaekers, Kjær, Krunici, Thiaw, Theo Hernandez şi Tonali se văd dând din mâini.

Afla mai multe despre: tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare