Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv poate pleca de la Hermannstadt în săptămânile următoare. ”Au venit în România să-l vadă!”

Daniel Paraschiv poate pleca de la Hermannstadt în săptămânile următoare. ”Au venit în România să-l vadă!”

Fotbal

Comentarii

Daniel Paraschiv (23 de ani) ar putea pleca de la Hermannstadt cât de curând, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat în Europa.

Atacantul român este monitorizat cu atenţie de o formaţie din MLS (Statele Unite ale Americii) şi sunt şanse bune ca mutarea să se realizeze în următoarele săptămâni.

În MLS, perioada de transferuri este deschisă

Directorul sportiv al echipei a venit personal în România, la partida Sepsi - Hermannstadt, disputată pe 25 februarie, şi câştigată de covăsneni cu 2-1, însă nu a avut prea multe lucruri de văzut, deoarece Paraschiv nu a avut prea multe baloane utile în ofensivă.

Americanii au decis că vor mai mai mult timp de analiză, înainte de a înainta o ofertă oficială celor de la Hermannstadt. Aşadar, fotbalistul rămâne în vederile lor, în următoarele partide din Superligă, şi este nevoit să-şi ridice nivelul de joc pentru a-i convinge să-l transfere.

Perioada de transferuri în MLS se închide pe 24 aprilie, aşa că mai are la dispoziţie o lună şi jumătate pentru a-şi demonstra calităţile. Dacă va semna peste Ocean, Daniel Paraschiv va deveni al doilea fotbalist român din MLS, după Alexandru Măţan, de la Columbus Crew.

Acum a fost în România directorul sportiv al unui club important din MLS, o grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm. Au fost să îl urmărească la meciul cu Sepsi, foarte multe detalii ale transferului se puteau pune la punct. Însă meciul nu a fost de o intensitate foarte bună şi atunci cei de acolo au decis să îl mai urmărească.

A avut doar două sau trei mingi în partida respectivă din partea colegilor şi atunci era greu să se evidenţieze un jucător de atac.

Vin şi meciurile naţionalei cu Andorra şi Belarus, eu sper că va fi convocat şi va juca. Iar discuţiile vor rămâne deschise pentru că perioada de transferuri în MLS se încheie pe 24 aprilie”, a declarat Cristian Cernodolea, conform playsport.ro.

Interes major pentru Paraschiv în ultima perioadă

Daniel Paraschiv este un atacant cu o ascensiune fulminantă în acest ultim an. A fost unul dintre cei mai buni jucători din Superligă şi a debutat cu gol în echipa naţională a României, în victoria contra Moldovei, scor 5-0.

Aşadar, aşa cum era normal, atacantul a atras atenţia mai multor formaţii importante din Europa, cum ar fi Dinamo Kiev (Ucraina), Bordeaux (Franţa 2) sau Hapoel Beer Sheva (Israel).

Afla mai multe despre: paraschivmlscernodolea 

viewscnt
Articole similare