Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Igor Armaş şi-a anunţat retragerea din naţională. Mesajul emoţionant al fundaşului central: "Vine un moment când trebuie să te dai la o parte"

Igor Armaş şi-a anunţat retragerea din naţională. Mesajul emoţionant al fundaşului central: "Vine un moment când trebuie să te dai la o parte"

FC Voluntari

Comentarii

Fundaşul Igor Armaş, care evoluează la FC Voluntari, şi-a anunţat retragerea din naţionala Republicii Moldova, prin intermediul unui mesaj publicat de site-ul oficial al federaţiei.

''Unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul moldovenesc, Igor Armaş (35 ani), şi-a anunţat retragerea de la echipa reprezentativă a Moldovei. Fostul căpitan al tricolorilor a îmbrăcat de 83 de ori tricoul echipei ţării, pentru care a marcat 6 goluri. Armaş se află pe locul 2 în clasamentul all-time al prezenţelor la naţională'', se arată în comunicatul FMF.

''Vine un moment când trebuie să te dai la o parte, pentru a oferi locul tinerilor fotbalişti! În toţi anii în care am reprezentat echipa naţională am încercat să dau totul pe teren, astfel să le mulţumesc oamenilor, care cu adevărat susţineau echipa ţării!

Am ajuns la o vârstă când nu pot să ajut echipa sută la sută şi am decis că aşa va fi corect, ca la lotul naţional să fie convocaţi jucătorii care sunt cei mai buni la momentul dat şi care sunt gata să se dedice în totalitate echipei!

Au fost mulţi ani la rând, ani frumoşi şi o mândrie să reprezint ţara în care m-am născut şi simt că în multe momente puteam să fac mai mult sau aş fi vrut să fac mai mult pentru a avea rezultatele pe care le merită suporterii şi oamenii acestei ţări'', a fost mesajul lui Armaş.

Igor Armaş s-a născut la Căuşeni, unde a făcut primii paşi în fotbal. În primăvara anului 2007, fundaşul central a făcut pasul către echipa mare a celor de la Zimbru.

Un an mai târziu, Igor Dobrovolski l-a convocat în premieră pe Armaş la naţionala Republicii Moldova, acesta îmbrăcând pentru prima dată tricoul naţionalei pe 28 mai, în amicalul de la Tiraspol, cu Armenia, scor 2-2.

După Zimbru, Armaş a plecat în Suedia, la Hammarby, unde a jucat în 2009. A urmat transferul în Rusia, unde a evoluat timp de şapte ani la Kuban Krasnodar. 

În 2017, Armaş s-a transferat la Anji Mahacikala, de unde a ajuns ulterior la FC Voluntari. A debutat în campionatul României la 16 septembrie 2018 în meciul cu Politehnica Iaşi, scor 0-1. De atunci, fundaşul a adunat 159 de meciuri şi a marcat 7 goluri în Superligă.

Afla mai multe despre: armas 

viewscnt
Articole similare