Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Întrebaţi-l pe ăla care a plecat”. Croitoru, învinuit de FC Argeş pentru transferul important ratat în iarnă! Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Superligă

”Întrebaţi-l pe ăla care a plecat”. Croitoru, învinuit de FC Argeş pentru transferul important ratat în iarnă! Fotbalistul a semnat cu altă echipă din Superligăgalerie foto

FC Argeș

Comentarii

În perioada de mercato din această iarnă, FC Argeş a fost la un pas de a rezolva un transfer important, dar Marius Croitoru (42 de ani) s-a opus în ultima secundă. Fotbalistul a semnat între timp cu altă echipă din Superligă, unde impresionează.

Marius Croitoru a părăsit-o pe FC Argeş după doar 10 meciuri pe banca tehnică, antrenorul reuşind să însumeze o singură victorie, împotriva UTA-ei Arad, chiar la debutul său.

În contextul în care formaţia din Trivale a ajuns pe penultimul loc, conducerea a decis că este nevoie de schimbări majore şi a schimbat faţa staffului.

”Întrebaţi-l pe ăla care a plecat”

Constantin Schumacher a plecat alături de Croitoru, iar Dragoş Radu a preluat interimatul, în timp ce Răzvan Tunaru a revenit după mai bine de 20 de ani la club, pe postul de manager sportiv.

Fostul preşedinte şi vicepreşedinte al lui FC Argeş a fost ”re-prezentat” în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului cu Petrolul Ploieşti, vorbind despre viitorul imediat al clubului.

În urma acelei conferinţe de presă, Tunaru a mai oferit o serie de declaraţii, dezvăluind, printre altele, transferul important căruia s-a opus Marius Croitoru în iarnă.

Dorinel Oancea, jucător născut şi crescut în Argeş, era dorit de conducerea din Trivale, fiind ”de-al casei”, şi îşi dăduse acordul să facă pasul la Piteşti, de la Mioveni.

Croitoru, învinuit de FC Argeş pentru transferul important ratat în iarnă

Doar că antrenorul lui FC Argeş din acea vreme l-ar fi ţinut pe acesta până în ultima secundă, înainte de a îl refuza şi a îl ”împinge” către U Cluj, unde s-a impus în primul 11 din primul meci.

Vreţi să vă spun cazul lui Oancea? Întrebaţi-l pe ăla care a plecat! (n.r. Croitoru l-a refuzat?) Nu era el antrenor? A stat până în ultima clipă copilul, era la Mioveni.

Nu că nu l-a vrut FC Argeş, conducerea, da? <<Aştept, uite...>>, mâine se termina perioada (n.r. de transferuri). A stat, a stat, (n.r. Oancea) a zis <<da, vin>> şi a zis (n.r. Croitoru) <<nu am nevoie de el>>.

Aşa mi s-a spus şi cred că aşa este. Nu aveam cum să plece, mă duc până la Cluj în loc să... stea aici, acasă, la FC Argeş. De asta v-am spus că mână liberă a fost la antrenori. Şi când ai adus, şi când ai dat afară”, a declarat Răzvan Tunaru.

Afla mai multe despre: dorinel oancea 

viewscnt
Articole similare