Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce le-a spus Mititelu jucătorilor după ce a fost dictată rejucarea meciului cu Sepsi: ”Am fost la ei”. Prime importante dacă U Craiova 1948 ajunge în play-off | EXCLUSIV

Ce le-a spus Mititelu jucătorilor după ce a fost dictată rejucarea meciului cu Sepsi: ”Am fost la ei”. Prime importante dacă U Craiova 1948 ajunge în play-off | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a urcat pe locul şase în Superligă, după ce Comisia de Recurs a FRF a întors decizia Comisiei de Disciplină şi a dictat rejucarea meciului cu Sepsi. Adrian Mititelu a dezvăluit, în direct la Orange Sport, ce le-a zis jucătorilor după aflarea verdictului.

Joi, Comisia de Recurs a FRF a anunţat că meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, întrerupt de Andrei Chivulete după nici jumătate de oră de joc, urmează să fie rejucat.

Decizia i-a mulţumit pe olteni, dar nu şi pe covăsneni, desigur, aceştia plănuind să atace la TAS verdictul, chiar dacă nu se mai poate schima nimic la timp, ci doar pentru a îşi dovedi dreptatea.

”Am fost la ei azi”

Partida dintre cele două se va disputa după etapa cu numărul 30, astfel că ar putea fi lipsită de miză, dacă Sepsi nu reuşeşte să obţină un rezultat pozitiv cu FCSB, iar oltenii câştigă la Hermannstadt.

La momentul actual, U Craiova 1948 se află pe locul şase, la un punct de Sepsi, cu două etape rămase pentru cele două echipe, una fiind, bineînţeles, duelul direct.

Aşadar, dacă oltenii câştigă la Sibiu, iar covăsnenii pierd la Bucureşti, atunci accederea echipei pregătite de Nicolo Napoli în play-off va fi decisă încă dinaintea rejucării.

După ce a fost dezvăluită decizia Comsiei de Recurs a FRF, Adrian Mititelu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report, de pe Orange Sport 1.

Ce le-a spus Mititelu jucătorilor după ce a fost dictată rejucarea meciului cu Sepsi

Patronul lui U Craiova 1948 a dezvăluit că s-a întâlnit cu jucătorii după aflarea verdictului, cărora le-a transmis că bătălia câştigată în instanţă i-ar putea purta în play-off.

În plus, Mititelu a mai divulgat şi primele semnificative pe care le au jucătorii olteni pentru calificarea în play-off, între 5.000 şi 15.000 de euro pentru fiecare fotbalist!

Şi băieţii... am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două 'cartuşe' pentru intrarea în play-off. (n.r. au prime?) Au... între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off.

Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare