Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dânşii ar trebui să nu scoată niciun cuvânt”. Sepsi, în ”război” cu încă o echipă din Superligă! De la ce a pornit totul: ”Sunt singurii care au făcut asta” | EXCLUSIV

”Dânşii ar trebui să nu scoată niciun cuvânt”. Sepsi, în ”război” cu încă o echipă din Superligă! De la ce a pornit totul: ”Sunt singurii care au făcut asta” | EXCLUSIV
Comentarii

Vicepreşedintele lui Sepsi, David Kertesz, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Sport Report şi a declanşat un ”război” cu o altă echipă din Superligă. Oficialul covăsnean a fost revoltat că preşedintele celor de la Petrolul a comentat cazul de la Sfântu Gheorghe.

În urmă cu mai multe săptămâni, noul preşedinte şi fostul director sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, a afirmat că meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948 ar trebui rejucat.

Acesta îşi baza afirmaţia pe faptul că şi fanii celor de la Sfântu Gheorghe ar avea un comportament complet nepotrivit, asemenea galeriilor adverse.

Sepsi, în ”război” cu încă o echipă din Superligă

Din punctul meu de vedere, rejucarea meciului era cea mai bună decizie pentru tot fotbalul românesc. Nu am prietenie cu Adrian Mititelu şi nici nu sunt avocatul lui, dar eu vreau să trag acum un semnal de alarmă, iar cei de la FRF trebuie să intervină şi să ia măsuri cât mai repede faţă de tot ce se întâmplă pe acest stadion de la Sepsi.

Acolo suntem toţi înjuraţi în ungureşte şi făcuţi în toate felurile, ţigani, cântece împotriva noastră etc. E problemă şi cu acel imn în acea zonă. La meciul cu Petrolul suporterii lui Sepsi prezenţi la partidă, cei din galerie, dar şi cei din tribunele aflate în spatele băncilor ne-au înjurat în ungureşte în permanenţă.

Copilul meu are doar 9 ani, dar ştiţi ce m-a întrebat după meciul de acolo? A stat în tribune, iar după joc m-a întrebat dacă meciul ăsta l-am jucat în România sau în străinătate.

Păi e normal aşa ceva? Şi vă repet: copilul meu are 9 ani, dar s-a speriat de tot ce a auzit acolo. Înjurături peste înjurături şi nimeni nu vorbea în româneşte”, spunea Claudiu Tudor, pentru Prosport.

Întrebat, în direct la Orange Sport, despre afirmaţiile preşedintelui de la Petrolul, David Kertesz i-a oferit un răspuns acid acestuia, care declanşează un nou ”război” pentru Sepsi, după cel cu U Craiova 1948.

”Dânşii ar trebui să nu scoată niciun cuvânt”

Vicepreşedintele clubului covăsnean i-a transmis lui Tudor să ”nu scoată niciun cuvânt”, acuzând galeria petrolistă că este cea care a avut parte de cel mai abject comportament la Sfântu Gheorghe.

Kertesz a afirmat că suporterii ”lupilor galbeni” sunt singurii care au aruncat cu scaune pe noul stadion din Sfântu Gheorghe.

”(n.r. au existat persoane care au acuzat că şi publicul dumneavoastră are manifestări nelalocul lor) Aceste persoane, care zic acest lucru, stau în diferite posturi de televiziuni, în platou, şi vorbesc de acolo.

Niciunul nu a fost, sau foarte puţini au fost, la noi să vadă dacă aşa este. (n.r. un oficial al Petrolui a povestit) Oficialul Petrolului ar trebui să nu scoată niciun cuvânt, vizavi de ce s-a întâmplat în meciul cu dânşii.

Dânşii au fost singurii de până acum care au aruncat cu scaune, din sectorul oaspeţilor, către sectorul suporterilor din Sfântu Gheorghe. Deci tocmai oficialii Petrolului ar trebui să nu scoată niciun cuvânt.

Acolo au fost cele mai mari probleme, eu, personal, m-am dus, încă era domnul Costel Lazăr preşedinte, m-am dus la loja dânşilor în pauză.

Le-am zic să dacă nu încearcă să potolească galeria dânşilor, o să îi evacuez. Atunci aş fi avut instrument să evacuez, cu jandarmeria, fiindcă deja au fost acte de violenţă.

S-a aruncat cu scaune, imediat era să sară şi gardul despărţitor dintre sectoare, aşa că... tocmai dânşii vorbesc. Dânşii ar trebui să nu scoată niciun cuvânt”, a declarat David Kertesz, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare