Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 20 de arbitri din fotbalului românesc, anchetaţi pentru că au jucat la pariuri: ”S-a început procedura”

BREAKING | 20 de arbitri din fotbalului românesc, anchetaţi pentru că au jucat la pariuri: ”S-a început procedura”

Fotbal intern

Comentarii

După cazul Cosmin Achim (27 de ani), care a ”zguduit” fotbalul românesc, mai multe anchete şi mai îngrijorătoare au fost dechise. 20 de arbitri, care fac parte din loturile pentru Liga 2 şi Liga 3, sunt suspectaţi că au jucat la pariuri.

Duminică, Orange Sport a dezvăluit în premieră motivul despărţirii dintre Cosmin Achim şi Petrolul Ploieşti, anume că fundaşul central fusese pârât la LPF şi FRF că juca la pariuri.

Alături de membrii unui cunoscut clan interlop, jucătorul de 27 de ani ajunsese să parieze sume uriaşe, uneori 8.000 - 9.000 de lei, pe diverse meciuri, inclusiv din Superligă şi ale echipei sale.

20 de arbitri din fotbalului românesc, anchetaţi pentru că au jucat la pariuri

Aceste dezvăluiri au ”zguduit” fotbalul românesc, dar acum a apărut un caz şi mai şocant decât cel al lui Achim, unul care ar avea în prim-plan nu mai puţin de 20 de arbitri români, care au jucat la pariuri sportive.

Vorbim de arbitri care fac parte din loturile pentru Liga 2 şi Liga 3! S-a început procedura de anchetare a acestora”, ar fi dezăluit o sursă, potrivit Gsp.

Cu doar o zi înaintea apariţiei acestor acuzaţii, Răzvan Burleanu dezvăluia, în cadrul unei conferinţe de presă, că Departamentul de Integritate al FRF investighează mai multe cazuri.

Burleanu a dezvăluit că se anchetează ”foarte multe cazuri”

Toate anchetele care au fost în desfăşurare până acum confirmă faptul că ne interesează să avem un fotbal marcat de integritate.

Departamentul de integritate anchetează foarte multe cazuri la nivelul fotbalului. Din păcate, nu vă putem împărtăşi care sunt cazurile şi în ce faze de derulare se află.

În cele mai multe dintre cazuri există o colaborare cu organele statului. În cele mai multe cazuri am beneficiat de sprijinul autorităţilor statului, pentru că şi resursele sunt cu totul altele”, spunea preşedintele FRF.

Burleanu a fost întrebat cine anume sunt persoanele pe care FRF le are în vizor, dar conducătorul fotbalului românesc a refuzat să răspundă concret.

Nu vă pot spune. Alte cazuri pe care le monitorizăm sunt în analiza Departamentului de Integritate. Dar acest lucru nu înseamnă mai multe cazuri pe care ne canalizăm astăzi faţă de anul trecut.

Obiectivul nostru este să mergem să ne documentăm şi să vedem dacă se probează sau nu. Nu înseamnă că dacă s-a deschis o anchetă, neapărat cineva trebuie să fie vinovat”, a completat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare