Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime consideră că o echipă din Superligă este deja retrogradată: ”De acum încep finalele”

Valeriu Iftime consideră că o echipă din Superligă este deja retrogradată: ”De acum încep finalele”

Superliga

Comentarii

Dacă cursa pentru titlu se anunţă mai strânsă decât în orice alt sezon, acelaşi lucru poate fi spus şi despre lupta împotriva retrogradării. Doar 12 puncte despart locul şapte de locul 15, însă Valeriu Iftime consideră că o formaţie din Superligă deja nu mai are şanse la salvare.

S-a discutat foarte mult în acest sezon despre cât de interesantă s-a dovedit a fi lupta pentru câştigarea campionatului, dar nu doar echipele din fruntea Superligii se află într-o cursă strânsă.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular şi, implicit, a rejucării meciului dintre Sepsi şi U Craiova 1948, doar 12 puncte îi despart pe covăsneni de locul 15, ocupat de FC Argeş.

Trupa din Sfâtnu Gheorghe a însumat 39 de puncte până acum, fiind urmată de U Cluj, 34, FC Voluntari, 33, şi Petrolul Ploieşti, 34.

”Este o echipă retrogradată”

Mioveni este ceva mai în urmă, cu 21 de puncte, însă argeşenii se află la doar şase lungimi de FC Argeş şi UTA Arad, respectiv opt de Hermannstadt.

Cum punctele urmează să se înjumătăţească, orice echipă care prinde o serie bună în primele etape de play-out le poate da mari emoţii adversarelor din jurul său.

Există totuşi un club în Superligă în a cărui salvare Valeriu Iftime nu poate crede, chiar ultima clasată din Superligă, CS Mioveni, în ciuda parcursului său bun din 2023.

Venirea lui Nicolae Dică le-a redat speranţele jucătorilor argeşeni că se pot salva de la retrogradare, deşi au părut victime sigure pe tot parcursul turului acestei stagiuni.

Valeriu Iftime nu îi dă şanse de salvare lui CS Mioveni

Înaintea aducerii fostului antrenor de la FCSB, CS Mioveni însumase nouă puncte în 21 de etape, în timp ce alături de acesta a strâns 12 puncte din opt jocuri.

În ciuda acestei reveniri relative de formă, Valeriu Iftime consideră că formaţia argeşeană nu mai are şanse să se salveze.

De acum încep finalele! Mioveniul este o echipă retrogradată. Dacă întorci punctele la jumătate, au cinci puncte mai puţin decât noi. Următorul meci cu ei va fi ca o finală.

Aşa că trebuie să jucăm să câştigăm. Nu câştigăm, atunci va fi ceva mental. Înseamnă foarte mult pentru noi”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Sport.ro.

FC Botoşani şi CS Mioveni se duelează, vineri, de la ora 17:30, în ultima etapă a sezonului regular al Superligii, partidă care poate fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare