Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O victorie mare pentru noi. Fiecare meci este ca o finală”. Ce a declarat Nicolae Dică după victoria obţinută de Mioveni împotriva Chindiei

”O victorie mare pentru noi. Fiecare meci este ca o finală”. Ce a declarat Nicolae Dică după victoria obţinută de Mioveni împotriva Chindiei

Superliga

Comentarii

CS Mioveni s-a impus pe teren propriu, scor 2-0 cu Chindia, într-un meci din etapa cu numărul 29 din Superligă.

Antrenorul argeşenilor a fost mulţumit de evoluţia partidei, şi a recunoscut că ar fi o minune ca echipa sa să se salveze, având în vedere rezultatele dezastruoase din prima parte a campionatului.
 

”În ultimele opt etape am acumulat 12 puncte, iar în primele 21 doar nouă”

”O victorie mare pentru noi. Am întâlnit o echipă cu care ne luptăm pentru rămânerea în prima ligă. Astăzi nu am făcut o prima repriză bună. Defensiv am avut probleme, dar în a doua repriză am schimbat sistemul, am reuşit să-i blocăm şi am marcat şi un gol pe contraatac. Ne continuăm visul, în continuare sperăm. La meciul cu Voluntari am avut o posesie bună, şi am pierdut 3-0. Din cinci contraatacuri, Voluntari a marcat trei goluri şi a lovit bara o dată. Înainte de joc, la şedinţă le-am arătat nişte imagini cu ei din primele şase etape, unde am reuşit să facem jocuri bune.

Pentru noi fiecare meci a fost ca o finală. În opt etape am acumulat 12 puncte, în primele 21 de etape am făcut doar nouă puncte. După ce Sibiu a câştigat aseară la Rapid, le-am spus băieţilor că este important că noi să acumulăm puncte, să nu mai urmărim restul echipelor. Dacă la sfârşitul campionatului vom reuşi să ne salvăm ar fi senzaţionl, pentru că nimeni nu credea în acest lucru”, a declarat Nicolae Dică.

În urma acestui rezultat, CS Mioveni rămâne pe ultimul loc în Superligă, şi a acumulat 21 de puncte. În ultima etapă din sezonul regular, argeşenii se vor deplasa pe terenul lui FC Botoşani.

Afla mai multe despre: miovenichindiadică 

viewscnt
Articole similare