Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-am crezut câştigători de dinainte. Am fost lipsiţi de atitudine”. Ce a declarat Toni Petrea după ce Chindia a bifat al cincilea meci consecutiv fără victorie

”Ne-am crezut câştigători de dinainte. Am fost lipsiţi de atitudine”. Ce a declarat Toni Petrea după ce Chindia a bifat al cincilea meci consecutiv fără victorie

Superliga

Comentarii

CS Mioveni s-a impus pe teren propriu, scor 2-0 contra Chindiei, într-un meci din etapa cu numărul 29 din Superligă.

Antrenorul Chindiei s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor săi. Fostul tehnician al FSB-ului este îngrijorat din cauza accidentării din prima repriză a lui Chamed, care a fost scos cu targa de pe teren.

VIDEO cu accidentarea lui Chamed

”Căbuz a primit ieri o minge în cap la antrenament. Chamed sper să aibe doar meniscul rupt”

”Un joc pe care trebuie să-l uităm foarte repede, din prisma atitudinii. La meciurile trecut am avut atitudine, atăzi  am suferit din acest punct de vedere. Gazdele au ştiut să-şi urmăreşte scopul, l-a atins. Au ştiut să profite de o greşeală a noastră, deşi ştiam stilul de joc al Mioveniului. 

N-am fost atenţi la acea pasă în adâncime pentru Rusu. Probabil că am crezut că suntem învingători înainte de a intra în teren. Noi am intrat mai relaxaţi în repriza a doua. Nu am avut luciditate.

La duelurile unu contra unu am suferit.

Dacă vom avea această atitutinde pe care am avut-o astăzi, vom avea mari probleme. Nu am mai câştigat de cinci meciuri, suntem într-un moment dificil. Chamed a căzut rău, sper să fie doar menisc, să nu fie ligamente. Căbuz a spus că are ameţeli, chiar nu ştiu. Ieri a primit o minge la antrenament în cap”, a declarat Toni Petrea.

În urma acestui eşec, Chindia rămâne pe locul 11 în Superligă, cu 31 de puncte. În ultima etapă din sezonul regular, târgoviştenii vor juca la Ploieşti cu FC Voluntari.

 

Afla mai multe despre: chindiacs mioveni 

viewscnt
Articole similare