Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş şi-ar fi găsit antrenor! Un tehnician plecat din Superligă la finalul sezonului trecut, alesul clubului din Trivale

FC Argeş şi-ar fi găsit antrenor! Un tehnician plecat din Superligă la finalul sezonului trecut, alesul clubului din Trivale

FC Argeș

Comentarii

Marius Croitoru (42 de ani) a părăsit-o pe FC Argeş după doar 10 meciuri pe banca tehnică, reuşind să obţină o singură victorie, astfel că trupa din Trivale are nevoie, din nou, de un nou antrenor, iar conducerea şi-ar fi găsit deja alesul.

După parcursul dezastruos din acest sezon, la FC Argeş se fac schimbări fundamentale, clubul din Trivale începând prin a îl readuce pe Răzvan Tunaru la club, pe postul de manager sportiv.

Dacă până acum antrenorii primeau mână liberă la transferuri, de acum încolo aceştia vor trebui să se consulte şi cu noul oficial, care va trebui să se ghideze după interesele clubului.

În plus, clubul din Trivale a oficializat şi despăţrirea de Marius Croitoru, antrenor pe care îl dorise insistent, dar pe care l-a dat afară după doar 10 etape, din pricina rezultatelor dezastruoase.

FC Argeş şi-ar fi găsit antrenor

Unica victorie a tehnicianului pe banca tehnică a lui FC Argeş a venit chiar la debutul său, într-un meci împotriva UTA-ei, la Arad, astfel că fanii din Trivale nici nu au putut sărbători vreo victorie la Piteşti în mandatul său.

Constantin Schumacher l-a urmat pe Croitoru spre ieşire, după ce i s-a propus să continue doar ca antrenor secund, nu ca principal, cum fusese până atunci, chiar dacă doar în acte.

Dragoş Radu, membru al staffului din Piteşti de opt luni, va asigura interimatul, adică va conduce echipa la ultimul meci al sezonului regular, împotriva Petrolului Ploieşti, înainte de a fi înlocuit.

Iar conducerea lui FC Argeş şi-ar fi ales deja noul antrenor! Potrivit Gsp, şefii din Trivale ar dori revenirea tehnicianului care i-a readus de două ori pe prima scenă a fotbalului românesc, Ionuţ Badea (47 de ani).

Ionuţ Badea, alesul clubului din Trivale

Liber de contract după despărţirea de UTA Arad, la finalul sezonului trecut, tehnicianul ar fi prima variantă a celor de la FC Argeş datorită performanţelor reuşite în trecut la club.

După ce a evoluat în tricoul alb-violet în sezonul 2006/2007, Badea a preluat banca tehnică în următorul an şi a readus echipa în primul eşalon.

În stagiunea 2008/2009, acesta a reuşit să conducă formaţia piteşteană către o clasare pe locul 10 în prima ligă, dar aceasta a fost retrogradată din pricina dosarului ”Mită pentru arbitri”.

În octombire 2019, Badea avea să revină în Trivale şi să obţină a doua promovare alături de FC Argeş, înainte de a îşi părăsi postul un an mai târziu.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare