Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A salvat-o pe Craiova cum a salvat-o Rivaldo pe Barcelona”. Rivaldinho, ”eroul” oltenilor după ce a respins o minge de pe linia porţii | EXCLUSIV

”A salvat-o pe Craiova cum a salvat-o Rivaldo pe Barcelona”. Rivaldinho, ”eroul” oltenilor după ce a respins o minge de pe linia porţii | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia UTA Arad, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-1.

”A salvat-o pe Craiova cum a salvat-o Rivaldo pe Barcelona”. Rivaldinho, eroul Craiovei la meciul cu UTA. MM Stoica şi-a adus aminte de foarfeca tatălui | EXCLUSIV 

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalti la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

MM Stoica a remarcat modalitatea cum Rivaldinho a respins-o cu o foarfecă de pe linia porţii. Managerul şi-a adus aminte de o foarfecă de a lui Rivaldo, tătăl jucătorului de la Craiova, dintr-un meci al Barcelonei. 

”Victorie cu foarte multa şansă. Foarfeca lui Rivaldinho îmi aduce aminte de Rivaldo care a salvat o pe Barcelona, tripa lui Rivaldo şi foarfeca lui defensivă. Ocazii mari UTA. Eu nu am văzut penalty unde au văzut toţi, cât de mult mi-aş fi dorit nu am văzut (n.r râde). Cu foarte multă şansă a câştigat Craiova”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”În seara asta Craiova a câştigat puncte mari pe un joc modest. Golul de 1-1 vine cu mare şansă. Al doilea gol tot pe o greşeală... Ambele goluri vin în urma unor greşeli foarte uşoare la mijlocul terenului. Cred că merita un punct UTA”, a declarat Constantin Zotta. 

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

Video:

Echipele care au evoluat: 

  • CSU CRAIOVA: L. Popescu – Vătăjelu (Vlădoiu 69), Zajkov, Raul Silva (A. Creţu 62), Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (Cîmpanu 46), Baiaram (Koljic 46), A. Ivan - J. Markovic (Rivaldinho 78). ANTRENOR: Eugen Neagoe
  • UTA ARAD: Kucher – Aby Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop (Paşcalău 82), Idriz Batha, Cascini (Anton 69), Willie Barbosa (Stahl 69) - Postolachi, Milosevic (Otele 55). ANTRENOR: Laszlo Balint

Afla mai multe despre: rivaldorivaldinho 

viewscnt
Articole similare