Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un om care nu putea să vorbească reprezenta clubul. Pot să las aşa un specimen lângă echipă?”. MM, discurs devastator la adresa lui Strizu: ”Uitaţi ce faţă are” | EXCLUSIV

”Un om care nu putea să vorbească reprezenta clubul. Pot să las aşa un specimen lângă echipă?”. MM, discurs devastator la adresa lui Strizu: ”Uitaţi ce faţă are” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a ţinut un discurs devastator la adresa lui Leo Strizu, după ce fostul antrenor principal de la FCSB îl atacase pe oficialul vicecampioanei. Managerul general nu s-a ascuns de cuvinte şi l-a desfiinţat pe tehnician.

Mandatul lui Leo Strizu la FCSB s-a încheiat cu mare scandal, după ce antrenorul a ales să înceapă o dispută cu cei de la club, pentru că l-ar fi ”lucrat”.

Acuzaţiile sale se refereau la MM Stoica, pe care l-a atacat apoi public, făcând o serie de declaraţii neplăcute la adresa managerului general al vicecampioanei.

După ce a auzit afirmaţiile lui Strizu, Mihai Stoica nu s-a mai abţinut şi a ţinut un discurs devstator la adresa acestuia.

MM Stoica, discurs devastator la adresa lui Leo Strizu

Măcar recunoaşte omul, de asta venea, să bea cafea, pentru asta lua bani. Ce să îi... pierdem vremea. Şi care e treaba dacă sunt nervos şi nu trebuie contrat? Nu înţeleg.

Deci eu l-am adus la FCSB, adică l-am rugat pe Gigi să... Gigi mi-a zis <<nu, că ăsta m-a înjurat>>. El mi-a zis de fapt <<nu o să vrea Gigi>>, <<bine, mă, vorbesc eu cu Gigi>>.

L-au dat afară după câteva luni ăştia de la academie, că era depăşit total. I-am spus <<bă...>>, Gigi: <<nu mai am ce să fac, îi desfac contractul>>. <<Te rog eu frumos, mai ia-i din bani, dar lasă-l să mai stea, mi-e milă de el>>.

În momentul în care mi-au zis că o să fie el cu licenţa, nu mi-a convenit, pentru că eu nu pot să accept ca un personaj caricatural, care nu este în stare să lege două cuvinte, să reprezinte clubul, chiar doar în conferinţe de presă.

Şi când am văzut ce prostii poate să spună, în prima deplasare la Botoşani, m-am speriat şi din momentul ăla... nu mai puteam să mă mai uit.

Nu poţi să nu ştii cine e Filip, să spui asemenea bazaconii, să spui că a intrat bine Octavian Popescu în repriza a doua, când el jucase titular, adică m-am speriat.

Am spus <<băi, frate, ştiu că are lacune, dar chiar aşa să fii de slab, să nu poţi să legi două cuvinte?>>. Pentru numele lui Dumnezeu, nu poţi să fii chiar în halul ăsta de slab.

Şi am spus <<ăsta nu mai are ce să caute, nu mai poţi... stai la meciuri, că nu avem ce să facem, trebuie să avem licenţă pe bancă, du-te la conferinţe şi încearcă să vorbeşti cât mai puţin şi atât>>.

Ce să fac? Să ţin lângă echipă un om care nu ştie nimic? (n.r. voi l-aţi pus acolo) Eu nu am vrut să îl pun! Eu i-am spus lui Gigi... ce să fac? Nu sunt eu patronul clubului.

Eu i-am spus <<te rog frumos, lasă-mă să aducem unul care să ne şi ajute cu ceva>>, (n.r. Gigi a spus) <<lasă-l pe ăsta>>”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Câteva minute mai târziu, după ce a dezvăluit că FCSB va avea un nou tehnician curând, managerul general al vicecampioanei şi-a continuat discursul şi l-a ridiculizat pe Strizu, după ce a recunoscut că i-a fost foarte ruşine să colaboreze cu acesta.

”Uitaţi-vă la ăsta ce faţă are. Eu pot să las aşa un specimen să stea lângă echipă?”

Mihai Stoica a recunoscut că a făcut eforturi pentru a îl ţine pe principal departe de echipă, întrucât nu îl considera o influenţă bună sau un model pentru jucători, ba chiar din contră.

Să-ţi spun altceva: voi vă uitaţi şi probabil zâmbeaţi când auzeaţi nişte chestii infiorătoare. Problema la mine era alta, mi-era ruşine, nu ştiam ce să mai fac, că intram în pământ de ruşine, pentru că un om care nu putea să vorbească reprezenta clubul.

Normal că... are dreptate că l-am ostracizat. Pentru că nu suportam să se apropie de echipă un om care nu avea nicio legătură... începeau jucătorii să se întrebe, <<ăsta e antrenorul nostru?>>.

Nu, era licenţă, trebuia să stea acolo. Aşa era obiceiul. Erau cluburi care aveau licenţă şi antrenor. Făceam şi noi ca ăia. Acum nu mai merge, nu mai facem.

Deci uitaţi-vă la ăsta ce faţă are. Eu pot să las aşa un specimen să stea lângă echipă? Uitaţi-vă la el ce faţă are! Nu pot să îl las. A fost numit, ştiu, nu de mine, s-a făcut o greşeală.

Nu prea mă interesează ce i se pare în neregulă. Pe mine mă sperie şi acum când îi văd faţa”, a completat oficialul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare