You are here:

BREAKING | FCSB şi-a găsit antrenor: ”Nu va fi doar o licenţă pe bancă”. Detalii importante despre viitorul tehnician

BREAKING | FCSB şi-a găsit antrenor: ”Nu va fi doar o licenţă pe bancă”. Detalii importante despre viitorul tehnician

FCSB

Comentarii

MM a aruncat bomba. Managerul genera a ezvăluit că FCSB va aduce un antrenor străin, deţinător al Licenţei Pro!

BREAKING | FCSB şi-a găsit tehnician: ”Aducem un antrenor care nu va fi doar licenţă de pus pe bancă”. Detalii importante despre viitorul tehnician 

FCSB a rămas fără Leonard Strizu, după demisia acestuia de săptămâna trecută şi, implicit, a rămas şi fără deţinător de licenţă Pro. 

Din 3 martie, de când Strizu a renunţat, FCSB are la dispoziţie cel puţin 30 de zile, dispensă acordată conform UEFA tuturor cluburilor, pentru a căuta şi a găsi un alt tehnician. Surprinzător, roş-albaştrii s-au mişcat foarte repede. MM Stoica a anunţat, azi, în direct, la Orange Sport, că FCSB şi-a găsit antrenor şi o să fie anunţat chiar zilele următoare. Managerul general de la FCSB a dat din casă: ”Avem variante”.

”Acum o să aducem un antrenor care o să ne şi ajute, clar, nu o să fie licenţă de pus pe bancă, atât. (n.r. aduceţi un antrenor care să nu fie pus doar formal acolo?) Exact.

(n.r. aveţi pe cineva în gând?) Da, avem variante şi cred că în câteva zile vom anunţa. (n.r. a mai activat în România?) Ca jucător. Unul dintre ei. Sunt şi alţii care nu au activat în România.

Dar va alege, bineînţeles, patronul din ei. (n.r. va avea colaborare directă cu Pintilii?) Binînţeles. Pintilii, cu Neubert, cu tot stafful”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Staff-ul FCSB-ului, conform site-ului oficial:

Mihai Pintilii - delegat

Thomas Neubert - preparator fizic

Marius Popa - antrenor cu portarii

Horea Codorean - preparator fizic

Lucian Filip - preparator fizic

Ovidiu Petre - analist video

Marius Francisc - analist

Flavian Arămitu - medic

Ovidiu Kurti - kinetoterapeut

Costică Moroiu - asistent medical

Cătălin Fandel - maseur

Sorin Cristof - maseur

Adrian Neacşu - fizioterapeut

Răspunsul lui MM Stoica după ce Csaba Asztalos i-a transmis să îşi ”ducă pe stadion copiii” pentru a vedea ”folclor”: ”Se vrea Alice în Ţara Minunilor” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul