Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce crede Stoican că a pierdut FC Botoşani două puncte împotriva lui CS Mioveni: ”S-a văzut asta. Nu îţi iese întotdeauna ce îţi propui”

De ce crede Stoican că a pierdut FC Botoşani două puncte împotriva lui CS Mioveni: ”S-a văzut asta. Nu îţi iese întotdeauna ce îţi propui”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să obţină doar o remiză în ultima etapă a sezonului regular al Superligii, deşi a condus-o pe CS Mioveni peste 75 de minute. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, Bogdan Rusu egalând pe final de joc.

FC Botoşani a început cum nu se putea mai bine meciul cu CS Mioveni, după ce a reuşit să deschidă scorul în minutul 12 al confruntării, prin Gabriel Mutombo.

Moldovenii au reuşit să îşi păstreze avantajul doar până în minutul 88 însă, după ce Eduard Pap a gafat şi a comis un penalty, iar Bogdan Rusu a egalat de la punctul cu var.

”S-a văzut o timorare, o teamă de rezultat”

Partida s-a încheiat le egalitate, iar Botoşani a încheiat sezonul regular cu 34 de puncte, fiind momentan la cinci lungimi de ocupanta locului şapte, Sepsi, care mai are două etape de jucat însă.

În urma confruntării, Flavius Stoican a recunoscut că este dezamăgit că echipa sa a pierdut două puncte şi a explicat motivele pentru care crede că nu a putut fi obţinută victoria.

În opinia tehnicianului trupei din Moldova, jucătorii au fost timoraţi şi s-au temut de rezultat în partea secundă, oboseala spunându-şi de asemenea cuvântul.

De ce crede Stoican că a FC Botoşani pierdut două puncte împotriva lui CS Mioveni

Am luat un gol în ultimele minute, păcat, prima repriză a fost destul de bună. Apoi, în a doua repriză, s-a văzut o timorare, o teamă de rezultat, sigur, înţeleg că e şi oboseala.

S-au adunat multe meciuri pe parcursul acestui campionat, dar puteam să obţinem o victorie importantă pentru noi, dar ăsta e fotbalul, nu îţi iese întotdeauna ceea ce îţi propui.

Trebuie să fim calmi, să ne ridicăm, pentru că începem un nou campionat de foc. Sunt dezamăgit de rezultat, puteam obţine toate punctele, dar vreau să nu picăm din punct de vedere al atitudinii.

Suntem o echipă care joacă fotbal, care îşi creează ocazii şi o să vină şi momentele bune, când o să fructificăm mai multe ocazii, cum a fost în anumite meciuri.

Îmi doresc să fim toţi apţi, Patache şi Şeroni au făcut antrenamente doar în ultimele două zile, s-a văzut lipsa de ritm”, a declarat Flavius Stoican, după remiza cu Mioveni.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare