Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică speră până la final să o salveze pe Mioveni de retrogradare: ”Ne bucurăm de înjumătăţirea punctelor”. Concluzii după remiza de la Botoşani

Nicolae Dică speră până la final să o salveze pe Mioveni de retrogradare: ”Ne bucurăm de înjumătăţirea punctelor”. Concluzii după remiza de la Botoşani

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a tras concluziile după remiza dintre CS Mioveni şi FC Botoşani, în prima partidă a ultimei runde din sezonul regular al Superligii.

CS Mioveni a încheiat la egalitate partida jucată în deplasare cu FC Botoşani, scor 1-1, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regular.

Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Mutombo, la un corner executat de Mailat. Oaspeţii au reuşită să egaleze în minutul 88, prin Bogdan Rusu, dintr-un penalti dictat de arbitrul Chivulete, după un contact între Pap şi Krasniqi.

Concluziile lui Nicolae Dică după remiza de la Botoşani

La finalul meciului, Nicolae Dică a fost mulţumit de rezultatul final, pe care îl consideră unul echitabil.

Totodată, tehnicianul lui CS Mioveni s-a arătat bucuros pentru înjumătăţirea punctelor odată cu începerea play-out-ului.

”Încercăm să luăm puncte la fiecare meci şi important că am câştigat şi acest punct. Prima repriză a fost echilibrată, dar nu am reuşit să punem multe probleme adversarilor din punct de vedere ofensiv. În repriza a doua, am reuşit. Ei nu şi-au creat ocazii de a marca. Rezultatul este echitabil.

Ne bucurăm de înjumătăţirea punctelor pentru că aşa avem şi noi şanse mai mari să ne salvăm. Avem o şansă în plus de a ne salva, de a merge la baraj. Am plecat cu 9 puncte, am reuşit să acumulăm 13 puncte în nouă etape.

Pentru echipa de pe ultimul loc, cred că este un lucru pozitiv. Important este să rămânem uniţi, să avem încredere în noi, să avem curaj la fiecare meci şi să încercăm să rămânem în prima ligă. Când am venit, am spus că vom fi o echipă care nu ne predăm. Trebuie să credem în şansa noastră!

Situaţia financiară este bună. Săptămâna viitoare vom primi salariile, ce ni s-a promis. Au fost banii cesionaţi, totul este în regulă. Unii dintre jucători sunt cu banii la zi, alţii au o lună întârziere, dar nu e o mare problemă”, a declarat Dică, după meci.

CS Mioveni încheie sezonul regular pe ultimul loc, 22 de puncte acumulate, astfel că, după înjumătăţire, va începe play-out-ul cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: nicolae dicamioveni 

viewscnt
Articole similare