Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un caz şocant în România, pe lângă FCSB! Un antrenor principal, absent de la meciuri şi antrenamente: ”E un 'mea culpa'” | EXCLUSIV

Încă un caz şocant în România, pe lângă FCSB! Un antrenor principal, absent de la meciuri şi antrenamente: ”E un 'mea culpa'” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Constantin Zotta a făcut o dezvăluire din cariera sa de conducător de club, în contextul scandalului din jurul băncii tehnice a FCSB. Fostul arbitru a reconscut că la una dintre fostele sale echipe a existat un caz şi mai şocant decât cel al vicecampioanei.

După luni bune în care a fost batjocorit şi ridiculizat, atât în spaţiul public, cât şi în cel privat, Leo Strizu s-a săturat şi a luat decizia de a îşi da demisia de la FCSB.

Imediat după, fostul antrenor principal din acte al vicecampioanei a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută la club, recunoscând că nici măcar nu participa la antrenamente.

”Nu venea nici la meciuri, nici la antrenamente niciodată”

Deşi dezvăluirile făcute de Strizu au fost înfiorătoare, Constantin Zotta a dezvăluit, în direct la Orange Sport, că a fost implicat într-un caz şi mai şocant în fotbalul românesc.

Unul dintre cei mai valoroşi arbitri români ai generaţiei sale, Zotta a devenit conducător de club după retragere, ocupând funcţia de preşedinte la fosta Farul Constanţa, Vaslui, Rapid şi FC Braşov.

Fostul central a recunoscut că, în timp ce activa la unul dintre aceste cluburi, a fost părtaş la mai multe nereguli mai grave şi decât cele din prezent ale celor de la FCSB.

Zotta a dezvăluit că la una dintre fostele sale echipe a fost un antrenor ”paravan”, ca Leo Strizu, doar că acesta nu doar că nu mergea la antrenamente, era absent şi de la meciuri, deşi era trecut pe foaie!

Încă un caz şocant în România, pe lângă FCSB

Dau un exemplu, e un fel de 'mea culpa'. Undeva, cândva, aveam un antrenor doar cu licenţă, dar nu venea nici la meciuri, nici la antrenamente niciodată.

Doar licenţa şi era pe foaie. Jur! S-au schimbat vremurile şi bine că s-au schimbat”, a declarat Constantin Zotta, pentru Orange Sport.

După plecarea lui Leo Strizu, FCSB are o perioadă de o lună în care este nevoită să numească un nou antrenor principal, timp în care alt membru al staffului primeşte dispensă, chiar dacă nu are licenţă Pro.

Cum Mihai Pintilii este suspendat, Lucian Filip a condus echipa în absenţă sa, însă MM Stoica a anunţat că vicecampioana oricum urmează să numească un nou principal, care nu va mai fi doar ”de formă”.

Afla mai multe despre: constantin zotta 

viewscnt
Articole similare