Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru FCSB! Antrenorul care a adus titlul în Ghencea, dispus să revină şi să rezolve problemele cu licenţa: ”Sunt amic cu Becali”

Variantă bombă pentru FCSB! Antrenorul care a adus titlul în Ghencea, dispus să revină şi să rezolve problemele cu licenţa: ”Sunt amic cu Becali”galerie foto

FCSB

Comentarii

În căutarea unui nou antrenor, după plecarea lui Leo Strizu (55 de ani) şi suspendarea lui Mihai Pintilii (38 de ani), o variantă bombă s-a ivit pentru Gigi Becali. Mihai Stoichiţă (68 de ani) a recunoscut că ar fi dispus să revină la FCSB.

Revoltat de situaţia de pe banca tehnică a FCSB, Lucian Burchel, şeful Şcolii Federale de Antrenori, a întocmit un dosar împotriva lui Mihai Pintilii, în urmă căruia acesta a fost suspendat patru etape.

După primul meci fără Pintilii, principalul din acte, Leo Strizu, şi-a dat demisia, astfel că, deocamdată, Lucian Filip este cel care o conduce pe vicecampioană la meciuri.

”Îl cunosc foarte bine pe Becali şi suntem chiar amici”

În contextul în care are nevoie de antrenor cu licenţă Pro şi nu are nici măcar unul în prezent în stafful primei echipe, Gigi Becali caută în disperare un nou tehnician.

Cei de la FCSB ar avea deja o listă întocmită şi ar urma să numească un nou principal, un străin, în zilele care urmează, dar o variantă bombă, de ultim moment, tocmai s-a ivit.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, care i-a adus titlul Stelei în 1998 şi a avut două mandate pe banca tehnică a FCSB, a recunoscut că ar fi dispus să revină la echipă.

Deşi a punctat că mai ocupat funcţia de antrenor de o bună perioadă, Stoichiţă a dezvăluit că este ”amic” cu Gigi Becali şi că este convins că s-ar putea înţelege cu acesta.

Variantă bombă pentru banca tehnică a FCSB

Oficialul FRF a rămas în istorie pentru una dintre întâmplările din perioada petrecută la FCSB, când a fost sunat de latiduniar pentru a face o schimbare şi l-a sfidat pe acesta.

De ce nu?! Nu mai sunt eu antrenor acum… cred că pentru alt antrenor, la fel ca şi pentru mine, este o provocare.

Cred că am putea să ne înţelegem. Am un mare avantaj: eu îl cunosc foarte bine şi suntem chiar amici. Hai să nu zic prieteni foarte apropiaţi.

Că niciodată nu a fost să mă duc cu Gigi la petreceri sau altceva… Nu, dar colaborarea noastră a fost mai mult decât bună”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare