Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul loial FCSB-ului, ”împins” să demisioneze din funcţie de un politician? Dezvăluire în premieră: ”A fost interzis” | EXCLUSIV

Omul loial FCSB-ului, ”împins” să demisioneze din funcţie de un politician? Dezvăluire în premieră: ”A fost interzis” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

După ce i-a dat replica lui Csaba Asztalos, în urma atactului său, în direct la Orange Sport, MM Stoica a făcut o dezvăluire şocantă despre preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, în legătură cu presupusa demisie din funcţie a unui om loial FCSB-ului.

Csaba Asztalos ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, motiv pentru care a simţit nevoie de a se ”insera” în cazul Sepsi - U Craiova 1948.

Revoltat de afirmaţiile făcute de MM Stoica, care sugera să înjurăturile nu pot fi oprite pe stadioane, politicianul l-a atacat neaşteptat pe oficialul de la FCSB, cu o afirmaţie neaşteptat de dură.

Omul loial FCSB-ului, ”împins” să demisioneze din funcţie de un politician?

Asztalos i-a transmis managerului general al vicecampioanei să îşi ducă pe stadion copiii, pentru a vedea folclor, făcând referire la cântecul galeriilor lui Dinamo şi Rapid în legătură cu fiica sa, Teodora.

MM Stoica i-a oferit replica preşedintelui Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, înainte de a face o dezvăluire şocantă despre omul politic.

În 2012, Gabi Safta, care fusese crainic pe stadionul din Ghencea în ultimii 16 ani, şi-a dat demisia din funcţie, după ce fusese părtaş la derapajele rasiste ale galeriei roş-albastre.

Acesta a pătruns pe teren cu microfonul, la un derby cu Rapid, şi a dat tonul scandărilor "am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani", adresate suporterilor adverşi.

”A fost interzis”

La scurt timp după, Safta şi-a cerut scuze public şi şi-a dat demisia din funcţie, fiind interpretat că acesta a făcut acest pas doar din cauza scandalului în care fusese implicat.

Doar că, de fapt, fostul crainic de la stadionul din Ghencea ar fi fost interzis de Csaba Asztalos, care se află în fruntea CNCD încă din 2005!

Ştiu că a fost interzis Safta după un meci cu Rapid şi de atunci nu l-am mai avut crainic pe stadion. Şi interzis, cred că, de Astalosz”, a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport.

”Ruptura” dintre Steaua şi FCSB a fost foarte dură pentru Safta, om loial culorilor roş-albastre, care a recunscut că îl ”sfâşie” să vadă suporterii împărţiţi.

În prezent, Gabi Safta este angajat în cadrul FRF şi realizează un podcast în care vorbeşte despre echipa sa favorită, FCSB.

Afla mai multe despre: gabi safta 

viewscnt
Articole similare