Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar fi antrenorul propus de MM la FCSB. Un fost jucător roş-albastru ar fi aşteptat pe banca tehnică a vicecampioanei

Cine ar fi antrenorul propus de MM la FCSB. Un fost jucător roş-albastru ar fi aşteptat pe banca tehnică a vicecampioaneigalerie foto

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit, în direct la Orange Sport, că FCSB urmează să numească un nou antrenor principal în zilele viitoare, după ce va alege un nume de pe întocmită de conducere. Tehnicianul dorit de managerul general ar fi un fost jucător al vicecampioanei.

Cu Mihai Pintilii suspendat şi Leo Strizu tocmai plecat de la club, FCSB s-a trezit fără antrenor principal, deşi avea doi înainte! Momentan, Lucian Filip a primit dispensă şi poate conduce echipa.

Totuşi, în contextul în care FRF a adaptat legile, iar cluburile nu se vor mai putea folosi de antrenori ”paravan”, precum Leo Strizu, vicecampioana plănuieşte o schimbare importantă la nivelul băncii tehnice.

Cine ar fi antrenorul propus de MM la FCSB

MM Stoica a dezvăluit că Gigi Becali va numi un antrenor principal care va şi contribui ceva de această dată, spre deosebire de Leo Strizu, care nici nu participa la antrenamente, dar încasa 2.000 de euro lunar.

Managerul general al vicecampioanei a recunoscut, în direct la Orange Sport, că i-a propus patronului ca antrenor un fost jucător din Superligă, care a evoluat chiar şi în culorile roş-albastre.

Deşi Mihai Stoica nu a dezvăluit numele acestuia, ar fi vorba, potrivit Gsp, de către fostul fundaş central şi internaţional bulgar Valentin Iliev (42 de ani), liber de contract din decembrie.

Iliev a evoluat doar un sezon şi jumătate pentru FCSB, după ce petrecuse doi ani la U Craiova 1948. Când a plecat din Ghencea, acesta a părăsit şi România, dar a revenit pe final de carieră în Bănie.

Valentin Iliev ar fi aşteptat pe banca tehnică a vicecampioanei

Iliev şi-a petrecut ultimul sezon înainte de retragere la Universitatea Craiova, noua rivală a fostei sale echipe, unde a avut şi şansa de a face parte din stafful lui Cornel Papură.

În 2016, la un an după ce a agăţat ghetele în cui, Valentin Iliev a devenit antrenorul lui CSKA Sofia, înainte de a reveni în Bănie ca secund un an mai târziu.

Ulterior, fostul fundaş, care reuşise să însumeze 22 de apariţii în tricoul Bulgariei, a mai fost secund la Botev Vratsa şi Tsarsko Selo.

Ultima sa aventură pe banca tehnică, încheiată în decembrie, a avut loc la echipa secundă a CSKA Sofia.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare