Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu joacă deloc anul ăsta”. Cea mai mare dezamăgire din Superligă din 2023? Panduru: ”Nu poţi să câştigi, arăţi rău de tot” | VIDEO EXCLUSIV

”Nu joacă deloc anul ăsta”. Cea mai mare dezamăgire din Superligă din 2023? Panduru: ”Nu poţi să câştigi, arăţi rău de tot” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport în urma victoriilor obţinute de FCSB şi Hermannstadt cu Sepsi, respectiv U Craiova 1948, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au comentat prestaţiile covăsnenilor din acest an şi au ajuns la concluzia că aceştia nu s-au ridicat la aşteptări.

La începutul acestui sezon, după ce tocmai câştigase Cupa şi Supercupa României, se vorbea despre Sepsi ca o posibilă candidată la podimului Superligii, inclusiv patronul Laszlo Dioszegi afirmând că asta îşi propune.

Cu un buget important la dispoziţie, un lot puternic, un antrenor experimentat şi o bază semnificativă de suporteri, părea că toate ingredientele necesare pentru performanţă există la Sfântu Gheorghe.

”Nu poţi să câştigi, arăţi rău de tot”

Doar că trupa covăsneană nu a reuşit în niciun punct al stagiunii să fie cu adevărat constantă în privinţa rezultatelor pozitive, iar, în 2023, situaţia a luat o întorsătură şi mai gravă.

Forma modestă a lui Sepsi a coincis cu o perioadă bună a lui U Craiova 1948, iar oltenii au profitat şi au urcat pe al şaselea loc în clasament, înaintea ”finalei” dintre cele două.

În direct la Orange Sport, după ce Cristiano Bergodi şi jucătorii săi au fost învinşi la Bucureşti, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au comentat în termeni duri parcursul deţinătoarei Cupei şi Supercupei României.

Sepsi, cea mai mare dezamăgire din Superligă din 2023?

Panduru: Problema este la Sepsi, pentru că nu joacă deloc anul ăsta. Asta este problema. De ce, deodată, ai juca?

Moldovan: Poate se trezesc şi fac un joc bun acum.

Panduru: Trebuia să te trezeşti până acum. Dacă se trezeau până acum,  nu mai ajungeau în situaţia asta.

Moldovan: Strâng rândurile, se mobilizează pe ultima sută de metri.

Panduru: Ai un sigur meci câştigat (n.r. în 2023). Şi ăla cu penalty-ul ăla la Aganovic, care e cum e şi ăla. Bine, şi cu henţ la Tamas, care iar e cum e.

Dar nu poţi să câştigi, să faci, arăţi rău de tot la nişte meciuri în deplasare, prima repriză de la Farul, de aici, nu mai ştiu ce meci, adică în multe meciuri în deplasare ai arătat rău.

Bine, faptul că joci acasă poate îţi dă o... dar de ce, deodată, ai câştiga meciul?

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare