Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, campionul sezonului regular! Discurs fabulos după victoria cu Rapid: ”Din martie le-am zis că fac o echipă de primul loc. Totul a fost fantastic”

Hagi, campionul sezonului regular! Discurs fabulos după victoria cu Rapid: ”Din martie le-am zis că fac o echipă de primul loc. Totul a fost fantastic”

Farul Constanța

Comentarii

În ultima etapă a sezonului regular, Rapid a fost învinsă de Farul Constanţa, la Ovidiu, scor 1-2. În urma partidei, Gică Hagi (58 de ani) a ţinut un discurs fabulos, fiind extrem de mulţumit de faptul că echipa sa va intra în play-off pe primul loc.

Farul Constanţa a reuşit să încheie sezonul regular pe primul loc, după ce a câştigat meciul din ultima etapă, cu Rapid, 2-1, şi s-a depărtat la două puncte de CFR Cluj.

Gică Hagi s-a prezentat foarte mulţumit la flash-interviul de după meci şi a ţinut un discurs fabulos, dezvăluind că încă din urmă cu un an le spusese jucătorilor că se vor lupta pentru titlu în acest sezon.

În plus, ”Regele” şi-a felicitat fotbaliştii, dar le-a transmis că încă nu sunt campioni şi că mai au mult de muncă până să pună mâinile pe trofeul Superligii.

Discursul fabulos al lui Hagi după victoria cu Rapid

Un meci foarte bun, cu două echipe foarte bune, care au încercat să joace fotbalul pe care îl ştiu. Am făcut un meci foarte bun, ne-am ridicat la nivelul adversarului, am avut momente bune de tot.

Am luat gol pe o greşeală, dar felicit echipa că a reacţionat bine, nu ne-am pierdut cumpătul şi am fost inteligenţi şi am jucat fotbalul nostru şi am reuşit să câştigăm. Suporterii şi tot... a fost fantastic.

(n.r. puţin noroc la golul lui Mazilu?) În fotbal sunt... altele am ratat, a marcat cealaltă. Important e să marchezi, el joacă meci de meci, meciuri tari, dovedeşte că e un fotbalist tânăr care are calităţi foarte bune.

Cred că şi noi, echipa, îl ajutăm să joace bine, dar aş vrea să felicit toată echipa. O iau din apărare, cum au jucat Kiki şi Popescu... ceva incredibil, Borza, la fel, mijlocaşii cât au alergat toţi, mai ales Grameni şi Bebe (n.r. Artean), au făcut un meci incredibil.

”Din martie le-am zis că fac o echipă de primul loc”

Ca să baţi Rapid sau echipele foarte bune ale României, trebuie să joci foarte bine. (n.r. Artean zicea că din vară le-aţi zis că faceţi o echipă de primul loc) Din martie... din play-off, de anul trecut.

Aşa trebuie să lucrăm, în fiecare an să devenim mai buni. Şi la anul vrem să încercăm să facem ceva mai bun, pentru că, dacă o să mergem foarte bine, e logic să întăreşti echipa, nu să o slăbeşti, chiar dacă pleacă un tânăr pe care l-am format, trebuie să avem pe cineva în locul lui, ceva poate mai bun.

Vrem să facem performanţă, uşor, uşor se creează un spirit bun la Constanţa. (n.r. meritul pentru primul loc al cui e?) Al jucătorilor. Al meu, cu stafful, e că am plănuit bine lucrurile, iar ei au făcut diferenţa.

(n.r. e Farul favorită la titlu?) Ar fi cea mai mare greşeală a noastră, trebuie să rămânem la fel ca înainte, să încercăm să luăm cele trei puncte la fiecare meci.

Cred că e cea mai mare preocupare a mea să nu ia cineva viteză şi să se ducă sus. Noi am plecat de undeva şi putem ajunge, nu suntem campioni, ca CFR”, a declarat Gică Hagi, după victoria cu Rapid.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare