Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, şocat de gafa comisă de un jucător de la Rapid împotriva Farului: ”Doar în pielea lui Mutu să nu fii” | EXCLUSIV

Panduru, şocat de gafa comisă de un jucător de la Rapid împotriva Farului: ”Doar în pielea lui Mutu să nu fii” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În ultima etapă a sezonului regular, Rapid a fost învinsă de Farul Constanţa, la Ovidiu, scor 1-2. Partida a fost decisă de gafa comisă de Horaţiu Moldovan (25 de ani) la a doua reuşită a formaţiei gazdă, eroare care l-a şocat pe Basarab Panduru.

Rapid a reuşit să deschidă scorul după nici un sfert de oră din confruntarea cu Farul Constanţa, dar tot a fost învinsă de jucătorii pregătiţi de Gică Hagi, din cauza unei gafe uriaşe a portarului său.

Andrei Artean egalase pentru gazde în minutul 21, înainte ca Adrian Mazilu să dea lovitura în repriza secundă, cu ”ajutorul” lui Horaţiu Moldovan, care a scăpat o minge modestă în poartă.

”Doar în pielea lui Mutu să nu fii”

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării, Basarab Panduru a recunoscut că este şocat de eroarea portarului cu o apariţie în tricoul echipei naţionale.

Fostul internaţional român a explicat că goalkeeper-ul s-a complicat şi nu a luat cea mai uşoară decizie în situaţia respectivă, ”îngropându-şi” echipa.

Cum poate să ia golul ăsta... nu ştiu ce vrea să facă, pentru că şuţul e foarte încet. Putea sa facă preluare, sare din mâna dreaptă, sare şi se duce direct în poartă. Incredibil. Doar în pielea lui Mutu să nu fii în astfel de situaţii”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Ce spune Moldovan de gafa sa

Prezent la flash-interviu în urma partidei, Horaţiu Moldovan a fost întrebat dacă are vreo explicaţie în legătură cu gafa sa, dar portarul de 25 de ani nu a dorit să îşi găsească scuze.

Nu cred că meritam să pierdem partida, am făcut o greşeală mare, mi-o asum, dar mergem mai departe. Nu îmi caut alibiuri şi scuze, a fost o gafă mare de a mea, o să mă uit pe reluări, îmi pare rău că am făcut-o în acest meci, cred că nu meritam să pierdem dacă nu făceam eu această gafă”, a spus Horaţiu Moldovan, după înfrângerea de la Ovidiu.

Aşadar, Farul încheie sezonul regular ca lider, având un avans de patru puncte faţă de CFR, cu doar un meci rămas pentru campioană.

De cealaltă parte, Rapid intră în play-off de pe locul cinci, însă doar şase puncte o vor despărţi de lider după înjumătăţire.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare