Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a avut puterea să zâmbească după eşecul Rapidului: ”Şansa nu este de partea noastră”. Cum a comentat gafa lui Moldovan

Adi Mutu a avut puterea să zâmbească după eşecul Rapidului: ”Şansa nu este de partea noastră”. Cum a comentat gafa lui Moldovan

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Rapid pe terenul Farului, formaţia care va termina sezonul regular al Superligii pe primul loc. Giuleştenii au condus în prima repriză, dar au fost întorşi pe tabelă în partea secundă.

Rapid a pierdut, în deplasare, în faţa liderului Farul, scor 1-2, în ultima etapă a sezonului regular din Superligă.

La Ovidiu, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Sefer, şut de la marginea careului în minutul 14.

Echipa lui Gică Hagi a egalat după numai şapte minute, prin golul lui Artean, care a marcat cu o lovitură de cap.

Alibec a trimis în bară în minutul 37, apoi acelaşi jucător a înscris, dar reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid.

Farul a înscris totuşi golul victoriei în minutul 50, când Horaţiu Moldovan a gafat la şutul lui Mazilu.

Adi Mutu a avut puterea să zâmbească după eşecul Rapidului: ”Şansa nu este de partea noastră”

La finalul meciului, Adi Mutu a fost analizat partida şi s-a arătat mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi.

Antrenorul Rapidului a comentat şi eroarea personală a portarului Moldovan, care a decis, în cele din urmă, destinaţia celor trei puncte puse în joc.

”A fost un meci spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre, în repriza a doua am mutat liniile mai sus, am dominat, şi ei au avut nişte situaţii bune.

Nu cred că mai e de comentat un asemenea gol. Îmi pare rău pentru Moldovan. E un portar valoros. Ne-a ajutat de multe ori. Şansa nu este de partea noastră. Penalty-uri ratate, autogoluri, dar bine că s-a terminat.

Important e că suntem în play-off şi o să vedem cum o să ducem lucrurile până la sfârşit. Tot timpul e loc de mai bine. Asta o să analizez. Jucătorii au arătat o atitudine bună, schimbată faţă de prima repriza a meciului cu Hermannstadt.

Am jucat cu echipa de pe primul loc, la ei acasă. Şansa nu a fost de partea noastră. Sunt mulţumit de băieti că au muncit, că au luptat. Noi vom merge pe toate stadioanele să câştigăm. Detaliile şi diferenţa o fac jucătorii.

(n.r. despre play-off) O să fie o luptă intensă. Nu am vorbit de titlu. Vom participa în acest play-off pentru a vedea cât de sus putem să terminăm.

Noi am îndeplinit obiectivul clubului, presiunea este pe cei care au declarat că merg la titlu, noi o să ne facem suporteri.

(n.r. despre lipsa fanilor Rapid la meci) Aportul suporterilor s-a simpţit. Daca sunt în jur de 600 de suporteri şi nu îi lasă să intre, e problema celor care fac asta. E lipsă de sportivitate, o problemă pentru fotbal”, a declarat Mutu, după meci.

În urma acestui eşec, Rapid a încheiat sezonul regular pe locul 5, cu 52 de puncte, astfel că va începe play-off-ul cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: adi muturapid 

viewscnt
Articole similare