Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Întrebaţi-mă de Rapid! Nu sunt aici să vorbesc despre Farul”. Adrian Mutu, nervos înaintea meciului cu Farul

”Întrebaţi-mă de Rapid! Nu sunt aici să vorbesc despre Farul”. Adrian Mutu, nervos înaintea meciului cu Farul

Fotbal

Comentarii

Farul şi Rapid se întâlnesc sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30, într-o partidă de etapa a 30-a a Superligii, ultima a sezonului regulat.

  • Meciul Farul - Rapid va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Adrian Mutu, deranjat de întrebările jurnaliştilor, înaintea meciului cu Farul

Vineri, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul, Adrian Mutu s-a arătat destul de agitat, nervos, semn că presiunea partidei îşi pune amprenta şi asupra sa.

Tehnicianul Rapidului a fost deranjat de faptul că jurnaliştii l-au întrebat dacă va asigura un tratament special pentru Denis Alibec şi Adrian Mazilu, doi dintre cei mai importanţi jucători ai celor de Farul.

Cu toate că va juca contra Farului, Adrian Mutu a declarat că nu a venit la conferinţă să vorbească despre echipa pregătită de naşul său, Gică Hagi.

”(n.r. - despre posibilitatea ca Alibec să ajungă la Rapid) Da, este un subiect închis. Este un jucător important pentru Farul. Sper că şi pentru echipa naţională a României. În rest, nu am ce să zic. Alibec este unul dintre cei mai buni atacanţi din România, cum este şi Dugandzic, şi trebuie să fim atenţi la el pentru că este periculos.

(n.r. - despre Adrian Mazilu) Măsuri speciale iau doar pentru Rapid, pentru ce trebuie noi să face. Haideţi să vorbim de Rapid, nu de Farul. Că nu sunt aici să vorbesc de Farul. Întrebaţi-l pe Gică Hagi”, a declarat Adrian Mutu, vineri, la conferinţa de presă

Afla mai multe despre: adrian mutufarulrapidhagi 

viewscnt
Articole similare