Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Denis Alibec, după ce şi-a prelungit contractul cu Farul: ”I-am promis asta lui Hagi”

Reacţia lui Denis Alibec, după ce şi-a prelungit contractul cu Farul: ”I-am promis asta lui Hagi”

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) şi-a asigurat contractul până la 34 de ani, în Superligă. Farul Constanţa a anunţat prelungirea înţelegerii cu internaţionalul român.

Reacţia lui Denis Alibec, după ce şi-a prelungit contractul cu Farul: ”I-am promis asta lui Hagi”

Gică Hagi a reuşit să-l convingă pe Denis Alibec să-şi prelungească înţelegerea cu liderul Superligii. Cu situaţia lui Louis Munteanu incertă, care este doar împrumutat de la Fiorentina, dar cu Adrian Mazilu în mare formă, "Regele" a mai făcut un pas care să-i asigure liniştea. 

Denis Alibec are contract cu Farul Constanţa până la 34 de ani, după ce a semnat oficial noul contract. 

  • El este cel mai bun marcator român din Superligă, cu 11 goluri, fiind devansat de Andrea Compagno şi Marko Dugandzic, fiecare cu câte 16 goluri. 

Denis Alibec a spus cum a fost convins să semneze un nou contract cu formaţia la care manager este Gică Hagi (58 de ani).

”(n.r. Ce te-a determinat să iei această decizie?) Ce să mă determine… oraşul, grupul, domnul Hagi. I-am promis că în România voi mai juca numai la Farul. Sper să joc mai bine decât am făcut-o anul acesta şi să reuşim să luăm campionatul.

Cred că se putea şi mai bine, mai ales că am pierdut puncte importante cu echipele mai mici, să zic aşa, dar important este meciul cu Rapid. Să luăm cele trei puncte şi să intrăm în play-off de pe primul loc.

Cu siguranţă va fi un play-off frumos, cu siguranţă toată lumea va da totul pe teren şi cred că vor fi meciuri foarte frumoase.

(n.r. Cu siguranţă vestea îi va bucura şi pe fani) Să sperăm că mă vor alături de ei şi după cum am spus, sper să fie cât mai mulţi alături de noi la fiecare meci”, a spus Denis Alibec, pentru site-ul clubului.

 

Afla mai multe despre: denis alibecfarul constanta 

viewscnt
Articole similare