Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici Sepsi, nici Craiova! Echipa care ar fi meritat ultimul loc în play-off, în opinia lui Panduru: ”Ei mi s-au părut fricoşi” | EXCLUSIV

Nici Sepsi, nici Craiova! Echipa care ar fi meritat ultimul loc în play-off, în opinia lui Panduru: ”Ei mi s-au părut fricoşi” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerilor suferite de Sepsi şi U Craiova 1948, Basarab Panduru a dezvăluit că, în opinia sa, niciuna dintre cele două echipe nu ar fi meritat ultimul loc de play-off, ci mai degrabă o altă formaţie din Superligă.

U Craiova 1948 ar fi putut să îşi asigure locul în play-off duminică seara, însă nu a reuşit să profite de înfrângerea lui Sepsi cu FCSB, pierzând la rândul său cu Hermannstadt.

Aşadar, totul se va decide joi, 16 martie, în meciul restant dintre cele două, din a 23-a etapă a Superligii, abandonat iniţial din pricina scandărilor galeriei adverse.

”Ei mi s-au părut fricoşi”

Oltenii pleacă cu prima şansă, întrucât au un punct avans în clasament şi îşi pot asigura poziţia a şasea chiar şi doar cu o remiză la Sfântu Gheorghe.

Totuşi, după meciurile de duminică, Basarab Panduru a recunoscut, în direct la Orange Sport, că, în opinia sa, Hermannstadt este echipa care ar fi meritat să prindă ultimul loc de play-off.

Panduru a lăudat jocul practicat de sibieni pe parcursul sezonului şi a dat de înţeles că, dacă nu ar fi fost depunctaţi, i-ar fi văzut pe Măldărăşanu şi jucătorii săi pe locul şase.

Echipa care ar fi meritat ultimul loc în play-off, în opinia lui Panduru

Te aşteptai în repriza a doua să vezi un Sepsi mai hotărât, care chiar vrea să joace în play-off, dar părerea mea e că nu vor să joace sau nu pot.

În seara asta, mi s-au  părut amândouă puţin din amândouă, că nu pot, pentru că nu au fost periculoşi. Au început cu o echipă super ofensivă, dar care nu a reuşit să treacă centrul terenului în prima repriză.

Safranko şi Rondon în atac, Safranko care, în general, centra pentru cine? Nu ştiu. Un mijloc care părea creativ, cu Gheorghe, Aganovic şi Matei, dar care nu a reuşit să facă nimic, mi s-au părut fricoşi în anumite momente.

Ceva aşa de o echipă care nu cred că merită, la ce a arătat în seara asta şi în 2023, să joace în play-off. De fapt, după meciurile din seara asta, parcă echipa care a jucat cel mai frumos fotbal pe tot parcursul anului a fost Hermannstadt.

Au un moment în care li se iau punctele alea, se întâmplă ceva acolo, nu mai fac rezultate, dar fotbalul lor a fost frumos de la începutul până la sfârşitul celor 30 de meciuri”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare