You are here:

"Urmează o finală incredibilă cu Craiova". Ce spune Bergodi despre meciul decisiv pentru calificarea în play-off

"Urmează o finală incredibilă cu Craiova". Ce spune Bergodi despre meciul decisiv pentru calificarea în play-off

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a pierdut meciul cu FCSB, iar acum are nevoie de o victorie în partida decisivă pentru calificarea în play-off. Echipa din Sf. Gheorghe joacă joi, pe propriul teren, cu FC U Craiova 1948, contracandidata sa în lupta pentru o clasare în primele şase echipe ale campionatului.

"A fost un meci slab în prima repriză, în a doua a fost ceva mai bine, dar nu am contat mai deloc. A fost un meci slab pentru noi, au fost mai buni cei de la FCSB. Poate că s-a simţit presiunea, ne-a apăsat puţin, am intrat cu teamă şi asta s-a simţit foarte mult, din păcate.

Acum trebuie să ne gândim doar la meciul de joi. Jucătorii mei nu au ştiut nimic de rezultatul celuilalt meci, nici eu nu ştiam. Abia în ultimele zece minute am aflat rezultatul de la Sibiu, nu trebuia să ne gândim la acel rezultat.

Urmează o finală incredibilă, avem nevoie de victorie, pentru că o remiză nu ne ajută să intrăm în play-off" , a declarat Cristiano Bergodi.

FCSB - Sepsi 1-0

FCSB a învins-o, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii. Octavian Popescu a marcat unicul gol al partidei de pe Arena Naţională.

FCSB a învins cu 1-0 şi a încheiat sezonul regular pe locul 3, cu 57 de puncte. Sepsi este pe poziţia a şaptea, cu 39 de puncte, un punct mai puţin decât FC U Craiova, şi aşteaptă duelul de joi cu oltenii pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off-ul Superligii.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma (Ov. Popescu 69), Ad. Şut, Olaru (Tamm 85) - Fl. Coman (Miculescu 80), Compagno, Oct. Popescu. ANTRENOR: Mihai Pintilii
  • Sepsi: Niczuly - D. Ciobotariu (Ninaj 46), Bălaşa, M. Tamas (R. Dimitrov 46), A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun (Papa 82), C. Matei, I. Gheorghe (Francisco Junior 46) - Safranko, Rondon (Tudorie 62). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare