Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care MM Stoica o consideră ”favorită la câştigarea titlului”, înaintea debutului play-off-ului: ”Eu asta cred” | EXCLUSIV

Echipa pe care MM Stoica o consideră ”favorită la câştigarea titlului”, înaintea debutului play-off-ului: ”Eu asta cred” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport înaintea debutului play-off-ului, MM Stoica a dezvăluit numele echipei pe care o consideră favorită la câştigarea Superligii. La momentul actual, doar şase puncte despart primul loc de poziţia a cincea, astfel că orice s-ar putea întâmpla.

Cu excepţia restanţei dintre Sepsi şi U Craiova 1948, care se va disputa joi, de la ora 21:00, sezonul regular al Superligii a luat sfârşit, iar echipele îşi cunosc deja programul din play-off/play-out.

Farul Constanţa a reuşit să se claseze pe primul loc, însă a fost egalată la puncte de CFR după înjumătăţire, în timp ce FCSB, Universitatea Craiova şi Rapid se află la doar trei, cinci, respectiv şase lungimi în urmă.

”Ca să emitem pretenţii la titlu, trebuie să facem asta”

Aşadar, se anunţă un final de stagiune mai interesantă decât în orice alt sezon de când a fost adoptat acest sistem competiţional, cu o cursă strânsă pentru campionat, dar şi o luptă crâncenă împotriva retrogradării.

Invitat în studioul Orange Sport înaintea derby-ului dintre CFR şi U Cluj, câştigat de campioană cu 4-0, MM Stoica a dezvăluit ce echipă consideră că este ”în continuare” favorită la titlu.

Oficialul de la FCSB nu consideră că echipa sa are prima şansă, ci este de părere că tot CFR trebuie considerată favorită la câştigarea Superligii, după ultimele cinci triumfuri consecutive.

În plus, Mihai Stoica a mai notat că, pentru a spera cu adevărat la titlu, vicecampioana trebuie să o învingă şi în tur, şi în retur pe Farul Constanţa, formaţie cu care a pierdut ambele dăţi în sezonul regular.

Echipa pe care MM Stoica o consideră ”favorită la câştigarea titlului”

Cred că e ok programul. Sigur, e extrem de important meciul de la Cluj, dacă discutăm... între noi şi CFR. Eu cred că CFR este în continuare favorită la câştigarea titlului.

(n.r. o vezi pe Farul cu a treia şansă?) Ca să emitem pretenţii la titlu, trebuie să batem Farul de două ori. Aşa cum s-a întâmplat ca ei să ne bată de două ori în sezonul regular.

Dacă nu suntem în stare să batem Farul de două ori, nu avem ce să căutăm cu pretenţiile astea, pretenţiile noastre sunt nejustificate”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare