Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică transferul de răsunet încercat de CFR? Probleme semnalate de campioană: ”Ar fi bine să luăm măsuri”

Pică transferul de răsunet încercat de CFR? Probleme semnalate de campioană: ”Ar fi bine să luăm măsuri”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea derby-ului cu U Cluj, Dan Petrescu (55 de ani) a dezvăluit că transferul de răsunet încercat de CFR ar putea pica în ultimul moment, din pricina unor probleme semnalate de campioană în privinţa lui Jo (35 de ani).

De mai multe zile, se vorbeşte despre lovitura de imagine pusă la cale de CFR Cluj, transferul de răsunet al lui Jo, fost internaţional brazilian, care a evoluat în tricoul lui Manchester City.

Ajuns la 35 de ani, jucătorul cu 20 de apariţii şi cinci goluri pentru selecţionata ţării sale lua în calcul să se retragă din activitate înainte de a fi ofertat de campioană.

”Ar fi bine să luăm măsuri”

Cei de la Cluj au dat de înţeles că mutarea a intrat în linie dreaptă, însă, duminică, Dan Petrescu a dezvăluit că au fost semnalate mai multe probleme în privinţa lui Jo.

Specific, jucătorul nu s-a mai antrenat de două luni şi este ”nepregătit total”, potrivit ”Bursucului”, care recunoscut că brazilianul este şi ”puţin mai rotund” decât şi-l amintea.

În acest context, campioana doreşte să se asigure că nu va ajunge să transfere un jucător cu salariu mare pentru ca acesta să ajungă să ”încălzească banca” tot restul sezonului.

Pică transferul de răsunet încercat de CFR?

A apărut Jo, l-am văzut după atâţia ani. E puţin mai rotund decât îl cunoşteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut.

Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.  A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi.

Nu aş vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aş fi vrut să vină puţin pregătit. El e nepregătit total. Din punctul ăsta de vedere, aş vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine.

Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu U Cluj.

Derby-ul din Ardeal se va disputa luni, de la ora 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: jo 

viewscnt
Articole similare