Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai tare transfer din ultimii ani? Astăzi ar urma să se semneze actele: ”În principiu ne-am înţeles”

Cel mai tare transfer din ultimii ani? Astăzi ar urma să se semneze actele: ”În principiu ne-am înţeles”

Superliga

Comentarii

Jo, un jucător cu un CV fenomenal, vine la Cluj pentru vizita medicală. Dacă va trece testele, el va semna cu CFR.

CFR Cluj este foarte aproape de a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, dar şi de imagine.

Joao Alves de Assis Silva - sau Jo, cum este cunoscut - vine la Cluj pentru vizita medicală. Dacă va trece testele, el va semna un contract pe 3 luni cu CFR Cluj.

Ce spune Cristi Balaj despre transferul lui Jo

Cristi Balaj a confirmat că Jo urmează să facă vizita medicală la CFR Cluj. Potrivit Fanatik.ro, atacantul de 35 de ani va semna un contract pe 3 luni, cu opţiune de prelungire.

”În funcţie de anumite analize, de vizita medical, rămâne de văzut la ce nivel de discuţii vom ajunge. Pentru că, în principiu, ne-am înţeles, dar rămân de făcut anumite analize, teste, detalii care pot să schimbe multe lucruri.

Noi, când luăm un jucător, luăm în calcul ca acest jucător să rămâne pe o perioadă mai lungă la noi. Dar rămâne de văzut”, a spus Cristi Balaj pentru Fanatik.ro.

Jo a jucat la Manchester City, Everton şi Galatasaray

Jo va împlini 36 de ani pe 20 martie şi are în spate un CV fenomenal. El a început fotbalul la Corinthians, în 2006 a fost transferat de ŢSKA Moscova şi, în vara lui 2008, Manchester City a plătit 24 de milioane de euro pentru transferul său.

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Galatasaray, Internacional, Atletico Mineiro, Al Shabab, JS Suning, Corinthians, Ceara şi Al Jabalain - de unde s-a retras la începtutul acestui an.

La Manchester City, Jo a avut 42 de apariţii, 6 goluri şi 5 assist-uri. În Premier League, el are în total 48 de meciuri, 6 goluri şi 6 assist-uri.

El are şi 20 de selecţii la naţionala Braziliei, pentru care a marcat de 5 ori.

În trecut, CFR Cluj şi-a încercat norocul cu o altă fostă vedetă a fotbalului mondial, Julio Baptista - fost fotbalist la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma - însă atunci n-a avut prea mult succes. 

Afla mai multe despre: jo 

viewscnt
Articole similare