Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” pentru Anton Maglica de la CFR Cluj, după faultul ”criminal” asupra lui Marko Vukcevic | VIDEO

A venit ”nota de plată” pentru Anton Maglica de la CFR Cluj, după faultul ”criminal” asupra lui Marko Vukcevic | VIDEO

Fotbal

Comentarii

Anton Maglica (31 de ani) de la CFR Cluj a fost eliminat în partida cu UTA Arad, din etapa a 28-a Superligii, după un fault extrem de dur împotriva muntenegranului Marko Vukcevic.

În minutul 68 al partidei, Marko Vukcevic a încercat să degajeze un balon din propriul careu, însă Anton Maglica i-a aplica o talpă pe gleznă, provocându-i dureri uriaşe.

Rusandu a avut nevoie de VAR pentru a-i acorda ”roşu”

Arbitrul partidei, Lucian Rusandu, a avut nevoie de intervenţia VAR pentru a-l elimina pe atacantul croat. Iniţial, ”centralul” i-a acordat doar cartonaş galben. Apoi, a anulat ”galbenul” şi i-a arătat direct ”roşu”.

Pentru gestul său, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca fotbalistul să fie suspendat două etape şi să primească şi o amendă.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează fotbalistul Maglica Anton cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei”, a transmis LPF.

Va fi disponibil pentru primul meci de play-off

Anton Maglica mai are de lipsit un singur meci pentru CFR Cluj, deoarece a absentat la remiza campioanei de pe terenul celor de Sepsi, scor 2-2, în etapa a 29-a din Superligă.

Aşadar, Maglica nu va fi apt pentru ultima partidă din sezonul regulat, contra celor de la U Cluj, dar va fi disponibil pentru primul duel din play-off, care ar putea fi împotriva uneia dintre echipele din Craiova sau Sepsi Sfântu Gheorghe (în funcţie de celelalte rezultate).

VIDEO: Intrarea ”criminală” a lui Maglica

 

 

Afla mai multe despre: maglicavukceviccfr cluj 

viewscnt
Articole similare