Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te gândeşti că ar fi câştigat campionatul cu el”. Ar fi avut FCSB şanse mai mari la titlu cu un alt antrenor? Analiza lui Panduru şi Moldovan | VIDEO EXCLUSIV

”Te gândeşti că ar fi câştigat campionatul cu el”. Ar fi avut FCSB şanse mai mari la titlu cu un alt antrenor? Analiza lui Panduru şi Moldovan | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au vorbit despre şansele FCSB-ului la câştigarea titlului şi au ajuns la concluzia că, dacă ar fi avut un antrenor ”cu personalitate” pe bancă, ar fi ridicat, cel mai probabil, trofeul Superligii.

După un început absolut dezastruos de sezon, FCSB a reuşit să îşi revină în a doua parte a campionatului regular şi să se califice în play-off de pe locul al treilea. Doar trei puncte îi despart acum pe roş-albaştri de liderul Farul.

Echipa a avut parte de un parcurs incredibil sub comanda lui Mihai Pintilii, parcurs care i-a făcut pe experţi să se întrebe dacă vicecampioana ar fi putut avea şanse mari la titlu cu un alt antrenor.

”Te gândeşti că ar fi câştigat campionatul cu un antrenor cu personalitate”

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au vorbit despre foşti antrenori de la FCSB şi au ajuns la concluzia că, dacă avea un tehnician ”cu personalitate”, echipa bucureşteană devenea campioană.

Mihai Teja şi Toni Petrea au fost nominaliazţi ca antrenori cu care vicecampioana a jucat un fotbal de calitate, alături de care, în teorie, ar fi avut şanse mai mari la câştigarea Superligii.

Foştii antrenori de la FCSB care i-au impresionat pe Panduru şi Molodvan

Moldovan: Te întrebi, dacă era oare un alt antrenor, un antrenor cu personalitate...

Panduru: Te gândeşti că ar fi câştigat campionatul.

Moldovan: Oare reuşea să facă acelaşi lucru?

Panduru: Echipa asta, bine, poate cu alţi jucători, joacă bine şi cu Petrea. Echipa asta joacă bine şi cu Teja, din ce îmi aduc aminte.

Moldovan: Stai puţin. Petrea e antrenor...

Panduru: Asta spun.

Moldovan: Petrea, pentru mine, e un antrenor foarte bun, mi-a lăsat o impresie excelentă.

Panduru: Jucătorii ăştia au făcut treabă. Le-a lipsit puţin, şi cu Petrea, şi cu Teja, parcă. În momentul când e Teja, nu pierde un singur meci în play-off?

Udrea: Cu Teja, nu a fost aproape de titlu. Aproape de titlu a fost cu Dică, atunci când a pierdut la Iaşi, în antepenultima etapă, atunci cu Reghe, când s-a jucat cu Dinamo pe Arena Naţională şi s-a pierdut 2-1.

Panduru: Şi cu Petrea, când fac egal cu Voluntari, anul trecut. Şi era ultimul meci cu titlul pe masă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare