Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre cei mai scumpi jucători vânduţi de FCSB, dispus să revină ca antrenor şi să îi fie ”ascultător” lui Becali: ”Aş fi mai mult ofiţer de presă”

Unul dintre cei mai scumpi jucători vânduţi de FCSB, dispus să revină ca antrenor şi să îi fie ”ascultător” lui Becali: ”Aş fi mai mult ofiţer de presă”

FCSB

Comentarii

Retras din activitate surprinzător în urmă cu aproape un an, Florin Gardoş (34 de ani) urmează momentan cursurile necesare pentru a deveni antrenor. Acesta a recunsocut că, dacă avea deja licenţa Pro şi i se oferea să revină la FCSB, şi-ar fi dat acordul.

După ce Leo Strizu s-a săturat şi a decis să îşi dea demisia de la FCSB, Gigi Becali s-a trezit, din nou, nevoit să aducă un nou antrenor principal, pentru a treia oară în acest sezon.

Vicecampioana a început sezonul cu Toni Petrea pe bancă, dar acesta a fost înlocuit cu Nicolae Dică după doar trei mecuri, care a părăsit la rândul său clubul după doar patru luni.

Ulterior, Strizu a fost numit principal, deşi acesta acţiona doar ca ”paravan” pentru Mihai Pintilii, care nu deţine licenţa Pro, însă glumele şi atacurile la adresa sa l-au motivat să îşi părăsească postul.

”Aş fi mai mult un ofiţer de presă decât un antrenor”

Aşadar, nevoit să se reorienteze, Gigi Becali ia acum în calcul să aducă un tehnician străin pe banca echipei, care să fie ”ascultător” şi să se ghideze după sfaturile sale şi ale lui Pintilii.

Latifundiarul nu ar mai lua în calcul variante din România, pentru a evita o altă posibilă suspendare din partea FRF, aşa cum a primit şi Mihai Pintilii în urmă cu scurt timp.

Interesant este că, chiar şi în situaţia actuală, sunt antrenori dornici să meargă la FCSB. După Mihai Stoichiţă, şi unul dintre cei mai scumpi jucători vânduţi de Becali a recunoscut că ar veni, în anumite condiţii, pe banca tehnică a vicecampioanei.

Florin Gardoş a dezvăluit că, dacă avea în acest moment licenţa Pro, iar finanţatorul FCSB-ului i-ar propune revenirea, s-ar întoarce fără să stea pe gânduri şi i-ar fi şi ”ascultător” acestuia.

Florin Gardoş, dispus să revină la FCSB ca antrenor şi să îi fie ”ascultător” lui Becali

 

Sincer, dacă astăzi, la 34 de ani, aş avea licenţa Pro şi nu aş fi antrenat nicio echipă de primă ligă, da, m-aş duce la FCSB. E o echipă la care ţin foarte mult.

Cred că aş aduce puţină linişte la echipă, aş ajuta-o şi aş fi mai degrabă cum sunt la televiziune. E clar, rolul meu ar fi de imagine. Aş încerca să aduc linişte, să vorbesc mai mult cu presa.

Aş fi mai mult un ofiţer de presă decât un antrenor, dar pentru o perioadă aş face chestia asta. Cu Gigi Becali m-aş înţelege bine, atât timp cât îmi cunosc rolul şi nu am nicio atribuţie”, a declarat Florin Gardoş, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare