Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru un tehnician din Superligă dacă echipa sa dezamăgeşte în play-off? Analiza lui Panduru şi Zotta: ”Au spus asta de la început” | EXCLUSIV

Probleme pentru un tehnician din Superligă dacă echipa sa dezamăgeşte în play-off? Analiza lui Panduru şi Zotta: ”Au spus asta de la început” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au fost întrebaţi dacă Adi Mutu (44 de ani) ar putea avea probleme la Rapid, în cazul în care echipa sa nu reuşeşte să urce pete locul cinci în play-off.

În urma unui final modest de sezon regular, Rapid a căzut pe poziţia a cincea în Superligă şi va începe play-off-ul la şase puncte de liderul Farul Constanţa.

Giuleştenii şi-au atins deja obiectivul în acest sezon, adică accederea în play-off, motiv pentru care s-ar putea ”culca pe o ureche” în ultimele 10 meciuri ale stagiunii.

”Au spus asta de la început”

În direct la Orange Sport, în cadrul emisunii Minutul 91, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au fost întrebaţi de către moderatorul Dan Udrea dacă Adi Mutu ar putea avea probleme în Giuleşti, în cazul în care echipa nu urcă peste locul cinci în play-off.

Ambii experţi sunt de părere că ”Briliantul” este în siguranţă indiferent de rezultatele din play-off sau, cel puţin, că aşa ”ar trebui” să fie.

Probleme pentru un Adi Mutu dacă Rapid dezamăgeşte în play-off?

Udrea: Credeţi că e de ajuns că a dus-o Mutu pe Rapid în play-off sau va începe să aibă probleme dacă nu urcă peste locul cinci?

Zotta: Locul cinci e un loc bun pentru Rapid.

Udrea: Deci nu va avea probleme.

Zotta: Eu cred că nu şi nici nu ar trebui, pentru că Rapid a crescut foarte mult anul ăsta, în comparaţie cu anul trecut. Poate va depăşi poziţia cinci.

Panduru: Nu cred că are probleme. A spus că şi-a îndeplinit obiectivul. Ce probleme să ai?

Udrea: Deci acum joacă degeaba, practic, nu?

Panduru: Nu că joacă degeaba, dar... şi-a îndeplinit obiectivul. Ei au vrut să fie în play-off anul ăsta. Au spus de la începutul campionatului, <<nu tragem la campionat, vrem să fim în play-off, de abia la anul ne gândim... nu ştiu ce>>.

A îndeplinit Mutu obiectivul? Da. Nu cred că ai de ce să te iei de el. Că puteau să facă altfel lucrurile, asta e altă poveste, dar el a făcut ce trebuie şi îl felicit pentru treaba asta, că îşi îndeplineşte un obiectiv, nu e uşor, să ştii.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare