Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectivul Rapidului din Superligă înainte de marele meci cu FCSB: ”Vrem să câştigăm asta!” EXCLUSIV

Obiectivul Rapidului din Superligă înainte de marele meci cu FCSB: ”Vrem să câştigăm asta!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae, oficialul de la Rapid, a vorbit înainte de marele meci cu FCSB din Superligă.

Duminică, FCSB va juca contra celor de la Rapid, iar marele derby va fi transmis în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro. 

Daniel Niculae, oficialul de la Rapid, a vorbit înainte de marele derby, cu FCSB, echipă care a rămas recent fără antrenor, după ce Nicolae Dică nu a mai rezistat şi a decis să plece de la echipa lui Becali, după ce nu a obţinut rezultatele dorite. 

La meciul contra giuleştenilor, pe banca echipei lui Gigi Becali va sta secundul Mihai Pintilii. Mai mult decât atât, fostul mijlocaş are şanse mari să rămână pe banca tehnică a echipei, dacă va obţine rezultate bune în următoarele partide. 

Daniel Niculae recunoaşte că înainte de acest meci nu contează poziţia în clasament a celor două echipe, FCSB fiind mult sub clubul pe care îl antrenează Mutu în acest sezon. Mai mult decât atât, el susţine că Rapid are ca obiectiv intrarea în play-off şi câştigarea Cupei României. 

”Vrem să câştigăm asta!”

”M-aş fi aşteptat ca peluza să fie colorată in alb-vişiniu, dar dacă cei de la FCSB au decis să nu deschidă vânzarea de bilete în acea peluză, asta e decizia lor.

Contează mai puţin situaţia celor două echipe, atâta timp cât se întâlnesc cele două rivale, şi contează mai puţin şi poziţia în clasament.

Ştim foarte bine că obiectivul nostru este intrarea în play-off şi câştigarea Cupei Romaniei”, a spus Daniel Niculae, la OrangeSport.

Afla mai multe despre: rapid-superligă-fcsb-daniel niculae 

viewscnt
Articole similare