Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine ar prefera să înfrunte în play-off MM Stoica dintre Sepsi şi U Craiova 1948: ”Să jucăm împotriva lor e un handicap pentru noi” | EXCLUSIV

Pe cine ar prefera să înfrunte în play-off MM Stoica dintre Sepsi şi U Craiova 1948: ”Să jucăm împotriva lor e un handicap pentru noi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat ce echipă ar prefera să înfrunte în play-off, dintre Sepsi şi U Craiova 1948. Oficialul FCSB a recunoscut că este ”un handicap” pentru vicecampioană să înfrunte una dintre aceste formaţii.

Sezonul regular al Superligii a luat sfârşit, cu excepţia meciului restant dintre Sepsi şi U Craiova 1948, din a 23-a etapă, abanondat din pricina scandărilor galeriei oltene.

Cele două formaţii se vor duela joi, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, pentru ultimul loc în play-off, iar oltenii pleacă cu prima şansă.

”Să jucăm împotriva lor e un handicap pentru noi”

La momentul actual, U Craiova 1948 se află pe locul al şaselea, cu 40 de puncte, la un punct de cei de la Sepsi, astfel că jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli şi-ar atinge obiectivul şi cu o remiză.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat pe care dintre cele două echipe preferă să o întâlnească în dubla din play-off, iar oficialul de la FCSB a părut să răspundă cât se poate de sincer.

În mod normal, managerul general al vicecampioanei i-ar fi ţinut pumnii echipei lui Adrian Mititelu, dar de această dată şi-ar dori ca Sepsi să urce pe locul al şaselea.

Motivul? Convenţia făcută de Gigi Becali cu Adrian Mititelu în momentul transferului lui Andrea Compagno, care nu îi permite italianului să evolueze împotriva fostei echipe.

Pe cine ar prefera să înfrunte în play-off MM Stoica dintre Sepsi şi U Craiova 1948

Pentru mine este... vorbesc doar pentru mine. Este foarte complicat să jucăm fără Andrea Compagno. Prin urmare, să jucăm împotriva echipei lui Adrian Mititelu e un handicap pentru noi.

Nu aş putea spune că sunt suporterul... dacă nu ar fi fost problema asta, mi-aş fi dorit din toată inima ca echipa lui Adrian Mititelu să se califice în play-off.

Da, este foarte adevărat (n.r. că FCSB a avut probleme la Sepsi), dar eu... poate o să zici că inventez, dar nu, mie îmi place Sepsi, îmi plac oamenii de acolo, ştii?

Indiferent ce... eu am spus că e normal să joace pe teren, aşa mi se pare normal, dar nu înseamnă că neapărat sunt suporterul uneia dintre echipe”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare